Leteči superjunaki Helix Flyerz so nova vznemirljiva igra na prostem, kjer se nepremagljivi Spiderman, Hulk, Iron man in Captain America bojujejo proti silam narave. Močni vetrovi vplivajo na višino in trajanje leta superjunaka, ki v spretnih rokah lahko poleti tudi do 10 metrov visoko v nebo! Fantastično, kajne? Superjunaki Helix Flyerz so pripravljeni na akcijo!

Vsak otrok se rad poveže z lastnostmi superjunakov, ki v otroškem svetu prebudijo neomajen pogum, moč, vztrajnost, pravičnost in vero v dobro. Tako kot svet potrebuje superjunake, jih potrebujejo tudi otroci. V dinamični igri na svežem zraku se bodo lahko povezali z njihovimi fantastičnimi lastnostmi in jih ponotranjili, hkrati pa v druženju okrepili prijateljske stike, razgibali telo med lovljenjem superjunakov ter skupaj zmagovali v boju proti zlikovcem!

Mestni parki in bližnji travniki so že polni razigranih fantov in deklet, ki potegujejo za vrvice in pošiljajo v nebo vsak svojega Helix Flayer superjunaka z dvema propelerjema, ki omogočata, da dobre sile poletijo tako visoko. Je med njimi tudi vaš superjunak?