Čudežni magneti

8 - 15 let
Na zalogi
16,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Na splošno se je z magneti zabavno igrati, to ve vsak. Ko jih pogledamo pobližje, z znanstvenega vidika, pa zagotavljajo še več ZABAVE!
Preberi več
  • Blagovna znamka: Purple Cow
  • Črtna šifra: 7290016026177
  • Šifra izdelka: 420115
  • Šifra proizvajalca: 177
  • Dimenzije: 24,13 × 16 × 3,99 cm
  • Teža: 0,40 kg
  • Priročnik: Prenos

Opis izdelka

Na splošno se je z magneti zabavno igrati, to ve vsak. Ko jih pogledamo pobližje, z znanstvenega vidika, pa zagotavljajo še več ZABAVE!

V tem super kompletu boste spoznali različne vrste magnetov, med njimi izredno močni neo magnet in posebni 'magnetni plastelin', izdelali boste čisto pravi kompas, ustvarili elektromagnete in še več.

Komplet vsebuje navodila za več kot ducat vznemirljivih eksperimentov. Pritegnil vas bo kot pravi magnet. V kompletu je vsa potrebna oprema, razen nekaterih predmetov, ki jih lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Priložena so podrobna navodila s fotografijami posameznih postopkov ter zanimiva znanstvena dejstva in pojasnila.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

POZOR. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Majhni deli. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. OPOZORILO: Ni primerno za otroke, mlajše od 8 let. Izdelek vsebuje majhne magnete. Zaužiti magneti se lahko združijo preko črevesne stene in povzorčijo resne poškodbe. Če so bili zaužiti magneti, takoj poiščite zdravniško pomoč. Igrača ima ostre funkcionalne konice. OPOZORILO: Uporabljajte samo pod nadzorom odrasle osebe. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač