HELIX FLYERZ SPIDERMAN

Trenutno razprodan
17,99 €
12,99 €
Prihranek 5,00 € (27,79%)
Spoznaj novi Helix Flyerz!
Ko mesto potrebuje svoje junake, gredo superjunaki v akcijo z IRON MAN-om, STOTNIK-om AMERIKA, HULK-om in SPIDERMAN-om. Naj tvoji superjunaki poletijo do 10 metrov! Ko poleti superjunak, zlikovcem zmanjkuje časa! Čas je za akcijo z Maščevalci in Spiderman-om!

Helix Flyerz, če ga usmerite proti vetru. Da bi dosegli maksimalno višino, lansirnik trdno držite v vodoravnem položaju. Močni vetrovi lahko vplivajo na višino in trajanje leta. Izogibajte se pristanku na trdnih površinah.

DODATNO NAVODILO:
Najboljši učinek boste dosegli, če se vrvica enakomerno (ne sunkovito) vleče. S tem dobi vztrajnik dodatno moč in Helix Flyer poleti najvišje.

  • Blagovna znamka: Eolo Sport
  • Za starosti: od 6. do 14. leta
  • Črtna šifra: 8411936709318
  • Šifra izdelka: 424001
  • Šifra proizvajalca: FT2033SP
  • Dimenzije: 22.8 x 16.2 x 14.8 cm
  • Teža: 0,29 kg
Opozorila! Nevarnost zadavite. Dolga vrvica. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Majhni deli. Uporabljajte le izstrelke, ki jih je priložil proizvajalec. Uporabljajte le na prostem. Ne uporabljajte v bližini dreves ali streh. Ne merite v oči ali obraz. Ne merite v ljudi ali živali. Priporočen nadzor odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. PREBERI PRED UPORABO Uporaba lansirnika brez figure lahko poškoduje vrvico. DODATNO NAVODILO: Najboljši učinek boste dosegli, če se vrvica enakomerno (ne sunkovito) vleče. S tem dobi vztrajnik dodatno moč in Helix Flyer poleti najvišje.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač