NAPIHLJIVA STAJICA

Na zalogi
129,95 € + Brezplačna dostava!
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!

Varno igralno okolje za otroke – Napihljiva prenosna stajica EverEarth zagotavlja varen prostor za otroke, saj lahko v njej brezskrbno kobacajo, hodijo ali se igrajo s svojimi igračkami doma ali na prostem.

Brezskrbni trenutki za starše – Zahvaljujoč stajici se lahko starši posvečajo hišnim opravilom, obiskom prijateljev ali pa samo malo oddahnejo, ne da bi jih skrbelo, da bi se njihov dojenček ali malček medtem kam zaletel ali padel po stopnicah.

Hitra postavitev – Inovativna zasnova ogrodja iz napihljivega poliuretana omogoča enostavno postavitev, prestavljanje ali pospravljanje, zato lahko stajico uporabljate kjerkoli v vašem domu ali na prostem.

Porozna mreža – Stajica ima odprt zgornji del, da lažje dosežete otroka, obdana pa je z mrežo, ki zagotavlja zračnost in udobje znotraj stajice. Otroci se lahko v njej igrajo, spijo in zabavajo!

Varna oblika in materiali – Od same strukture do izbranih ekoloških materialov, vsak del otroške stajice EverEarth je trpežen, zanesljiv in varen za dojenčke in malčke od 6. meseca dalje.

Material
: 50% TPU, 50% poliester.
TPU je izredno lahek, otrokom prijazen material, ki ne vsebuje BPA in ftalatov.

Ustvarite varno igralno okolje za dojenčke in malčke z napihljivo prenosno stajico EverEarth!
Imeti otroka ves čas pred očmi, ko začne kobacati in hoditi po stanovanju, je za zaposlenega starša pravi izziv. In če ste kot večina ljudi, imate doma zagotovo stvari in mesta, za katere želite, da jih otrok ne bi dosegel, ker niso varni. Prav zato smo izdelali prenosno stajico EverEarth – ljubko napihljivo stajico, preprosto za uporabo, ki otroku zagotavlja ravno dovolj prostora za igro, spanje, gibanje in igranje z drugimi otroki, staršem pa olajša bedenje nad njimi!

Lahka in vodoodporna otroška stajica za notranje in zunanje prostore.
Vzdržljiva podpora za odraščajoče malčke.

  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Za starosti: do 2. leta
  • Črtna šifra: 6923619437842
  • Šifra izdelka: 430086
  • Šifra proizvajalca: 33784
  • Dimenzije: 60 x 20 x 20 cm
  • Teža: 3,60 kg
SLOVENIJA Naziv: Napihljiva stajica art. 33784 Priporočena starostna skupina: 6 mesecev - 24 mesecev Pozor. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Nikoli ne puščajte otroka v stajici brez nadzora. Pred uporabo morajo biti dno in stene stajice popolnoma napihnjeni. Poskrbite, da so vsi ventili pravilno zaprti. Stajice ne uporabljajte več, ko je otrok zmožen splezati iz nje oziroma njegova višina preseže 90 cm. V ventile ne vtikajte prstov. Kadar iz stajice spuščate zrak, ventilov nikoli ne usmerite proti obrazu. Količina zraka, ki je potrebna, da napihnete stajico, je odvisna od temperature. Razumno presodite, ali stajica ni premalo ali preveč napihnjena. Preden začnete uporabljati zračno tlačilko, preberite navodila za sestavo. Izdelek ni namenjen uporabi na ali v vodi. Izdelka ne uporabljajte kot plavalni pripomoček. Vrvice predstavljajo nevarnost zadavljenja. Hranite jih izven dosega otrok. V izogib nevarnosti zadušitve vrečko in zračno tlačilko hranite izven dosega dojenčkov in otrok. Opozorilo! Ne uporabljajte v bližini ognja. Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. SESTAVA STAJICE. Stajico sestavljajte in razstavljajte stran od otrok. Optimalni tlak polnjenja je 0,3 do 0,4 bara. Nikoli ne polnite nad 0,4 bara. Stajico vedno postavite na ravna tla. Preverite, da na tleh pod stajico ni predmetov, ki bi otroka lahko poškodovali. Stajica lahko poči. Ne postavljajte je na hrapava tla ali v bližino ostrih ali štrlečih predmetov. Poreklo: Kitajska Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač