Leseni konjiček iz bambusa

1 - 3 leta
Trenutno razprodan
129,90 EUR + Brezplačna dostava!
Tradicionalni gugalni konjiček EverEarth pomaga pri razvoju mišic in ravnotežja vašega otroka.
Preberi več
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Črtna šifra: 6923619435596
  • Šifra izdelka: 430088
  • Šifra proizvajalca: 33559
  • Dimenzije: 68 × 10,5 × 35,2 cm
  • Teža: 5,40 kg

Opis izdelka

Tradicionalni gugalni konjiček EverEarth pomaga pri razvoju mišic in ravnotežja vašega otroka.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificirane bukve po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Telesni razvoj in groba motorika

Pomembni mejniki v telesnem razvoju otroka se pripetijo v njegovih najzgodnejših letih, zato je  urjenje grobih motoričnih sposobnosti izrednega pomena.

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Odkrivanje sveta

Igrača spodbuja naravni občutek začudenja in osuplosti, ki ju otrok čuti ob takem načinu igre. Uči, da je lahko učenje zabavno!

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

 

Opozorilo

SLOVENIJA Naziv: Leseni konjiček iz bambusa art. 33559 Priporočena starostna skupina: 12 mesecev - 36 mesecev Opozorilo! Sestaviti mora odrasla oseba. Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Nosilnost konjička do 20 kg. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač