LESENA OBOJESTRANSKA TABLA ZA RISANJE

Trenutno razprodan
20,95 €

Tabla za risanje EverEarth zagotavlja obilico zabave. Otroci lahko na tablo rišejo s kredo ali flomastrom na vodni osnovi. Uživali bodo v neskončnih urah kreativne zabave, ki bo v njih prebudila umetniško žilico. Možnosti za otrokovo ustvarjalnost so neskončne.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificirane bukve po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši.

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

Komunikacijske spretnosti

Igra otrokom omogoča, da igrajo različne vloge in so v stiku z drugimi otroci. S tem razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti in začnejo bolje razumevati družbene odnose.

Fina motorika

Spretna uporaba dlani in prstov je ključna pri pisanju, risanju in vsakodnevnih opravilih.

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

 
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Za starosti: od 3. do 4. leta
  • Črtna šifra: 6923619436791
  • Šifra izdelka: 430090
  • Šifra proizvajalca: 33679
  • Dimenzije: 30 x 7 x 25 cm
  • Teža: 1,02 kg
SLOVENIJA Naziv: Lesena obojestranska tabla za risanje art. 33679 Priporočena starostna skupina: 3 leta + Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Kreda ni priložena.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač