LESENI SKAKAJOČI ZAJČKI

1 - 3 leta
Na zalogi
18,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Poskočni zajček EverEarth bo otroke povsem prevzel in jih zaposlil za več ur.
Dimenzije izdelka: 16,5 x 4 x 11 cm
Z uporabo tega izdelka otrok razvija naslednje veščine: kognitivne sposobnosti, spoznavanje sveta, groba motorika, koordinacija med očmi in rokami, ustvarjalnost in domišljija, reševanje težav, razvijanje percepcije
Igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC-certificiranega lesa (FSC C106741) in ustrezajo strogim zahtevam kakovosti evropskega standarda EN 71.
Igrača je primerna za otroke, starejše od 12 mesecev.
Preberi več
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Črtna šifra: 6923619437316
  • Šifra izdelka: 430095
  • Šifra proizvajalca: 33731
  • Dimenzije: 20 × 6 × 13,7 cm
  • Teža: 0,62 kg

Opis izdelka

Leseni skakajoči zajčki EverEarth bodo otroka zaposlili za več ur. Pritiskanje zajčka, ki takoj za tem skoči, prinaša neskončno zabavo, pisane barve pa pomagajo ohranjati in uriti pozornost.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificirane bukve po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši

Fina motorika

Spretna uporaba dlani in prstov je ključna pri pisanju, risanju in vsakodnevnih opravilih.

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

Telesni razvoj in groba motorika

Pomembni mejniki v telesnem razvoju otroka se pripetijo v njegovih najzgodnejših letih, zato je  urjenje grobih motoričnih sposobnosti izrednega pomena.

 

Opozorilo

SLOVENIJA Naziv: Leseni skakajoči zajčki art. 33731 Priporočena starostna skupina: 18 mesecev + Opozorilo! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Ne uporabljajte z drugimi predmeti. Uporabljajte samo s priloženimi figurami. Ne merite v oči ali obraz. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač