LESENA TABLA

Trenutno razprodan
36,55 €
25,90 € + Brezplačna dostava!
Prihranek 10,65 € (29,14%)

Leseno tablo EverEarth z namiznim stojalom lahko otroci koristijo za risanje s kredo ali pa nanjo pritrjujejo magnete. Otroci bodo uživali v neskončnih urah kreativne zabave, ki bo v njih prebudila umetniško žilico. Tablo se da povsem preprosto sestaviti in razstaviti, tako da vam zavzame malo prostora. Zelo priročna je tudi za na pot!

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificiranega bukovega lesa po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši.

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

Komunikacijske spretnosti

Igra otrokom omogoča, da igrajo različne vloge in so v stiku z drugimi otroci. S tem razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti in začnejo bolje razumevati družbene odnose.

Fina motorika

Spretna uporaba dlani in prstov je ključna pri pisanju, risanju in vsakodnevnih opravilih.

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

 
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Za starosti: od 3. do 6. leta
  • Črtna šifra: 6923619409627
  • Šifra izdelka: 430005
  • Šifra proizvajalca: 30962
  • Dimenzije: 45.6 x 33.8 x 4.2 cm
  • Teža: 1,63 kg
OPOZORILO! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelka in jo je potrebno odstraniti.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač