LESENA PRAVLJIČNA HIŠA

Trenutno razprodan
41,99 €
29,90 €
Prihranek 12,09 € (28,79%)

Privlačna pravljična hiša EverEarth pri vsakemu otroku spodbudi ustvarjalnost in domišljijo. Vsebuje dve punčki, dve drevesi, en znak z dobrodošlico, eno mizo in dva stola. Hiši lahko odprete streho in sprednji del za lažji dostop.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificiranega bukovega lesa po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši.

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

Komunikacijske spretnosti

Igra otrokom omogoča, da igrajo različne vloge in so v stiku z drugimi otroci. S tem razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti in začnejo bolje razumevati družbene odnose.

Odkrivanje sveta

Igrača spodbuja naravni občutek začudenja in osuplosti, ki ju otrok čuti ob takem načinu igre. Uči, da je lahko učenje zabavno!

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

 
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Za starosti: od 3. do 5. leta
  • Črtna šifra: 6923619409788
  • Šifra izdelka: 430007
  • Šifra proizvajalca: 30978
  • Dimenzije: 27 x 22 x 18.5 cm
  • Teža: 1,88 kg
SLOVENIJA Naziv: Lesena pravljična hiša art. 30978 Priporočena starostna skupina: 3 leta + Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač