Leseni glasbeni center

2 - 5 let
Na zalogi
35,99 EUR + Brezplačna dostava!
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Dvostranski glasbeni komplet EverEarth, na katerem lahko otroci razvijajo svoj glasbeni talent. Vključuje ksilofon, vrtavko, boben in kladivca. Pravi mali orkester! Igrača razvija posluh, ritem in motoriko.
Preberi več
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Črtna šifra: 6923619426877
  • Šifra izdelka: 430020
  • Šifra proizvajalca: 32687
  • Dimenzije: 22,5 × 25 × 9 cm
  • Teža: 0,78 kg

Opis izdelka

Dvostranski glasbeni komplet EverEarth, na katerem lahko otroci razvijajo svoj glasbeni talent. Vključuje ksilofon, vrtavko, boben in kladivca. Pravi mali orkester! Igrača razvija posluh, ritem in motoriko.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificiranega bukovega lesa po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši.

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Spodbujanje čutil

Igrača stimulira različna čutila. To spodbuja otroke k večji radovednosti, tako da še bolj poglobljeno in z večjim veseljem raziskujejo svet okoli sebe.

Fina motorika

Spretna uporaba dlani in prstov je ključna pri pisanju, risanju in vsakodnevnih opravilih.

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

Socialne spretnosti in samozaupanje

Zaupanje vase in sposobnost deliti svoje misli in zamisli sta bistvenega pomena za otrokov razvoj. Igra ima naravno moč, da otroka pri tem podpre.

Komunikacijske spretnosti

Igra otrokom omogoča, da igrajo različne vloge in so v stiku z drugimi otroci. S tem razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti in začnejo bolje razumevati družbene odnose.

Odkrivanje sveta

Igrača spodbuja naravni občutek začudenja in osuplosti, ki ju otrok čuti ob takem načinu igre. Uči, da je lahko učenje zabavno!

 

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

SLOVENIJA Naziv: Leseni glasbeni center art. 32687 Priporočena starostna skupina: 24 mesecev + Opozorilo! Ne uporabljajte v bližini ušes. Nepravilna uporaba lahko povzroči okvaro sluha. Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač