Lesena sestavljanka safari

2 - 3 leta
Trenutno razprodan
15,49 EUR
Lesena sestavljanka EverEarth pri otroku uri koordinacijo med očmi in rokami ter ga uči prepoznavati različne afriške živali. Lahko oprijemljivi leseni kosi, ki se vstavijo na ustrezno mesto, so idealni za male otroške prstke.
Preberi več
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Črtna šifra: 6923619437354
  • Šifra izdelka: 430083
  • Šifra proizvajalca: 33735
  • Dimenzije: 29,5 × 25,5 × 1,8 cm
  • Teža: 0,30 kg

Opis izdelka

Lesena sestavljanka EverEarth pri otroku uri koordinacijo med očmi in rokami ter ga uči prepoznavati različne afriške živali. Lahko oprijemljivi leseni kosi, ki se vstavijo na ustrezno mesto, so idealni za male otroške prstke.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificirane bukve po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Miselne spretnosti

Ugotavljanje, kako stvari delujejo, je ena najboljših sestavin igre. Pri tem lahko pomagajo tako preprosti izzivi kot tisti malo zahtevnejši

Fina motorika

Spretna uporaba dlani in prstov je ključna pri pisanju, risanju in vsakodnevnih opravilih.

Koordinacija med očmi in rokami

Vadba koordinacije med očmi in rokami vodi do uspeha v šoli in na drugih področjih.

Prepoznavanje oblik

Prepoznavanje različnih oblik, ki obstajajo, ne širi le otrokovega znanja o oblikah, temveč pomaga razvijati tudi njegove fine motorične spretnosti in orientacijo v prostoru

Odkrivanje sveta

Igrača spodbuja naravni občutek začudenja in osuplosti, ki ju otrok čuti ob takem načinu igre. Uči, da je lahko učenje zabavno!

 

Opozorilo

SLOVENIJA Naziv: Lesena sestavljanka safari art. 33735 Priporočena starostna skupina: 24 mesecev + Opozorilo! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Skladno z direktivo ASTM F963.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač