LESENA RAČKA Z JAJČKOM

1 - 4 leta
Na zalogi
18,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Lesena račka je odlična igrača za malčke, ki so ravno shodili. Ne samo, da jim zagotovi ure zabave. Pripomore k razvoju vlečnih in ravnotežnih spretnosti.
Preberi več
  • Blagovna znamka: EverEarth
  • Črtna šifra: 6923619409375
  • Šifra izdelka: 430061
  • Šifra proizvajalca: 30937
  • Dimenzije: 18 × 9,6 × 6,3 cm
  • Teža: 0,47 kg

Opis izdelka

Lesena račka EverEarth je odlična igrača za malčke, ki so ravno shodili. Ne samo, da zagotovi ure in ure zabave, temveč vašega malčka uči o živalih in različnih oblikah ter pripomore k razvoju ravnotežnih in vlečnih spretnosti.

Podarite otroku lepši danes in lepši jutri! Podarite mu naravo! Podarite mu les!

Vse lesene igrače EverEarth so izdelane iz 100% FSC certificiranega bukovega lesa po strogih evropskih standardih za nadzor kakovosti EN71, zato je lesena igrača EverEarth varna in trajna izbira za vašega otroka. EverEarth pripisuje pomen uporabi izključno trajnostnih virov, barv na vodni osnovi, reciklirane embalaže. Izdelki EverEarth so narejeni po standardih najvišje kakovosti.

SPRETNOSTI, KI JIH IGRAČA SPODBUJA:

Domišljija in ustvarjalnost

Uporaba domišljije in ustvarjalnosti lahko otrokom pomaga, da vidijo svet na nov način. To jim omogoči, da postanejo odlični misleci in najdejo rešitve, kjer jih drugi morda ne.

Prepoznavanje oblik

Prepoznavanje različnih oblik, ki obstajajo, ne širi le otrokovega znanja o oblikah, temveč pomaga razvijati tudi njegove fine motorične spretnosti in orientacijo v prostoru.

Telesni razvoj in groba motorika

Pomembni mejniki v telesnem razvoju otroka se pripetijo v njegovih najzgodnejših letih, zato je  urjenje grobih motoričnih sposobnosti izrednega pomena.

Odkrivanje sveta

Igrača spodbuja naravni občutek začudenja in osuplosti, ki ju otrok čuti ob takem načinu igre. Uči, da je lahko učenje zabavno!

 

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

SLOVENIJA Naziv: Lesena račka z jajčkom art. 30937 Priporočena starostna skupina: 18 mesecev + Opozorilo! Otrok naj bo ob igri pod nadzorom odrasle osebe. Plastična sponka, ki pritrjuje izdelek v embalažo, ni sestavni del izdelke in jo je potrebno odstraniti. Embalažo zadržite za kasnejšo uporabo. Poreklo: Kitajska. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/everearth Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač