PRIVLAČNE SESTAVLJANKE 3D

3D sestavljanke so drugačna vrsta sestavljank. Poleg tega, da vsebujejo vse prednosti običajnih sestavljank, se ponašajo z izjemnimi 3D-motivi iz narave. Živali, ki na sliki sestavljanke skoraj oživijo, in najlepši kraji sveta, ki se nam na sestavljankah približajo do srca, nam omogočajo ure in ure zabave, v kateri bomo pozabili na čas.

3D puzzle so zabavna in vsestranska igra, ki krepi našo zbranost in fino motoriko, preganja dolgčas, razvija elemente logike in občutek za prostor. Je večna igra za vse generacije – od 3. leta dalje. Sestavljate jo lahko znova in znova ali pa si z njo na steni polepšate sobo.

Med motivi vas bodo navdušile 3D-fotografije domačih in divjih živali izjemnih fotografov National Geografica, za tiste, ki se zavedate ohranjanja slovenske kulturne in naravne dediščine, pa je na voljo blagovna znamka I feel Slovenija, v kateri lahko med drugim najdete tudi 3D-puzzle z motivom zaščitene kranjske čebele ali veličastnega Predjamskega gradu.

Skupaj izdelki: 30

3D-puzzle so kakovostna izbira, kadar želite razveseliti sebe ali svoje najdražje. S to izbiro lahko vsaj začasno ustavite čas!

Kategorije igrač