Piškotki

V skladu z veljavno zakonodajo vas obveščamo, da na tej spletni strani za izvedbo določenih funkcionalnosti vmesnika, kot je prijava uporabnika v sistem ali dodajanje izdelka v košarico, uporabljamo piškotke, brez katerih storitev ne bi bila možna.

Kaj sploh so piškotki? Na kratko povedano, gre za mehanizem hranjenja majhnih kosov informacij v vašem brskalniku, s čimer si lahko zapomnimo vaš izbrani jezik, omogočimo prijavo v sistem in dodajanje izdelkov v košarico. Več o piškotkih si preberite na Wikipediji.

Sejni in nastavitveni piškotki

To so piškotki, ki so potrebni za delovanje spletnega mesta.

  • session - glavni piškotek, ki vzdržuje sejo in se izbriše z odjavo iz sistema ali potekom seje. Seja privzeto poteče po 2 urah.
  • cc - piškotek, ki si za 3 leta zapomne spodnje nastavitve (če jih nastavite)


Google ReCaptcha

Za zagotavlanje varnosti in preprečitev zlorabe vnosnih obrazcev na spletni strani uporabljamo Google ReCaptcha nevidni vtičnik. Vtičnik in piškotki iz te skupine se nastavijo, ko želite oddati podatke v zaščitenem obrazcu, kar je nakazano z ReCaptcha ikono v spodnjem desnem kotu.
Z uporabo zaščitenih obrazcev se strinjate z Google politiko zasebnosti in pogoji storitve. Povezave do dokumentov se nahajajo v spodnjem desnem kotu.


Google Analytics

Piškotek za analizo obiska spletnega mesta. Brez tega piškotka smo prikrajšani za pomemben del statistike obiska. Piškotek, imenovan '_ga', poteče v 2 letih.


Facebook

Piškotki za Facebook vtičnike, ki med drugim vključujejo gumb 'Všeč mi je' in možnost komentiranja izdelkov in novic. Piškotek za to storitev nastavi facebook.com v primeru, da ste to stran že kdaj prej obiskali in poteče v 2 letih.


Google Ads

Dovolite nam uporabo vaših podatkov za namene spletnega oglaševanja, kot so Google Ads, Google Shopping in Google Play.


Personalizacija oglasov

Dovolite nam, da uporabimo vaše podatke za prilagojeno oglaševanje, vključno s ponovnim trženjem, da vam prikazujemo oglase, ki bolj ustrezajo vašim zanimanjem.


Kategorije igrač