Najboljših 10 daril, ki nikoli ne razočarajo!

Vedno vam radi pridemo nasproti, kadar ste v dilemi, kakšno igračo kupiti otroku ob tej ali oni priložnosti. Trenutno so aktualni novoletni nakupi, a spodnji »plonk ceglc« vam bo dal kar nekaj dobrih namigov in usmeritev tudi ob rojstnih in drugih veselih dneh.

Za dobre igrače, družabne igre, ustvarjalne in raziskovalne sete je značilno, da združujejo vsaj dve ali več lastnosti, ki igro ali igračo delajo kakovostno. Če združite izobraževalno, zabavno, ustvarjalno in/ali inovativno, dobite igro ali igračo, ki je vredna vašega denarja in pozornosti.

1. Angleščina je vedno v modi

Čeprav slovenščino obožujemo, si življenja brez znanja angleškega jezika ne znamo več predstavljati. Najlažje gre znanje tujih jezikov v glavo, kadar začnemo z učenjem že v zgodnjih letih. Inovativen in tehnološko dovršen komplet Zabavna angleščina iz zbirke KUKU združuje klasično učenje, samostojno delo, tehnološko dovršenost, zabavo, napredne in izkustvene pristope ter podajanje tujega jezika s pomočjo naravnih govorcev. Česa takega na našem trgu še ni bilo – toplo priporočamo!

Nakup

2. Teleskop – najboljša izbira za mlade raziskovalce in raziskovalke

Pogled v nebo je mladim in malo manj mladim vedno zanimiv. Zvezde, luna in kometi nas pogosto razveseljujejo, kadar dvignemo pogled v nebo. A z zmogljivim teleskopom znamke National Geographic, ki poveča sliko kar do 60-krat, zna biti še bolj zanimivo in vedno razburljivo. Spoznavanje ozvezdij in iskanje satelitov sta prava astronomska poslastica!

Nakup

3. Dekleta obožujejo čarobnost in lepoto

Magično obarvano darilo, kot je tale kreativni set Kristalni snežni globus, priljubljene znamke Nebulous Stars, bo v dekliške roke prinesel ustvarjalnost, umirjenost in zasanjanost, v otroško sobo pa prijetno svetlobo in dober občutek. Lepe stvari spodbujajo lepe misli in dobro počutje. 

Nakup

4. Za malčke 7 muh na 1 mah 

Lesen večfunkcijski igralni center iz FSC-certificiranega lesa znamke EverEarth bo malčke od 1. leta dalje zaposlil za dolgo časa, hkrati pa jim bo ponudil obilico možnosti pri razvijanju različnih veščin, ki jih bodo potrebovali kasneje v življenju: miselne in ročne spretnosti, znanje števil, poznavanje barv, ustvarjalnost, iznajdljivost, koordinacijo med očmi in rokami, krepitev domišljije in še kaj. To je brez dvoma eno od boljših daril za malčka!

Nakup

5. Za mlade čarodeje in čarodejke

Otroci obožujejo čarovnije in čaranje! Še prav posebej v zadovoljstvo jim je, če poznajo ozadje čarovnije in njen skrivni postopek. S čarovniškim kompletom Moja prva znanstveno-magična predstava in svojimi čarovnijami bodo starejši malčki in šolarji razveseljevali vso družino. Sčasoma pa si bodo kakšno od čarovnij izmislili tudi sami!

Nakup

6. Igrače na sončni pogon so hit z razlogom

Edino prav je, da se zavedamo drugačnih virov energije, s katerimi se ne škoduje našemu zelenemu planetu. Tudi zato je med fanti, pa tudi dekleti, zelo priljubljen planetarij z modelom našega sončnega sistema. Opazovanje kroženja planetov okoli Sonca bo otroke čisto mimogrede naučilo tudi osnovno lekcije s področje veselja. Set pa  deluje tudi na baterije, kadar sonca ne bo na voljo dovolj.

Nakup

7. Puzzle, sestavljanke, puzlanke :-) Kako jim vi rečete?

Puzzle so odlično in univerzalno darilo, kadar obdarovanca zelo dobro poznate in tudi, kadar ga ne. Tale hudomušna 3D sestavljanka Medvedki bo s 500 koščki popestrila marsikateri mrzel, zasnežen ali deževen dan. In to ne le otrokom – tudi odrasli obožujejo tovrstne izzive!

Nakup

8. Miselne igre za brihtne glav'ce vseh starosti 

Tale miselna igra Brainsting Advanced bo zaposlila in rahlo utrudila tudi najbolj brihtne buče in najspretnejše prste! No, pa da vidimo, koliko časa bo tale uganka potrebovala do svoje rešitve! Najbolj zagnanim priporočamo, da se med miselnim izzivom štopajo. Poglejte še, kako igra poteka v živo!

Nakup

9. Kaj bi brez gasilcev?

Družinsko-prijateljska igra Gasilska brigada bo navdušila marsikatero veselo družbo! Gre za sodelovalno in taktično igro, pri kateri so soigralci pripadniki gasilske brigade, ki se s sodelovanjem in vztrajnostjo zoperstavljajo ognju ter različnim nepričakovanim situacijam. 

S posebno gasilsko opremo in ekipnim duhom so ves čas na tehtnici uspeh in posledice. Odlična igra za spodbujanje sodelovanja in skupnega delovanja.

Nakup

10.   Mala šola kemije s tovarno parfumov 

Wild science - Tovarna parfumov bo omogočila pravo razkošje kemijskega znanja in opojnih vonjev. Spoznavanje različnih ekstraktov, emulzij, postopkov filtriranja pod tlakom in mešaje številne vonjav bodo omogočili ustvariti nepozabno darilo za prijateljice ali sorodnike. Na voljo pa so tudi drugi ustvarjalni kompleti, ki bodo približali svet lepote in kemije.

Nakup

Kaj pa starši? Tudi za vas imamo bonus!

Že s tem, ko boste kupili katero od zgornjih igrač, boste nagradili tudi sebe, saj bo otrok zaposlen s pametno igračo, vi pa boste imeli trenutke miru samo zase. Ali pa se boste pridružili v kakovostni igri. V kolikor imate doma dojenčka ali hlačarja, ki se še kobaca po hiši ali je ravnokar shodil, pa imamo še eno dobro idejo za vas - tale napihljiva stajica je varno igralno okolje za otroka, vam pa po omogočila, da brez skrbi skuhate na hitro svojo kavo, pogrejete juho ali za trenutek odložite delo. Gre za hitro postavljiv, lahko prenosljiv izredno kakovosten in varen pripomoček znamke EverEarth, ki je sicer najbolj znana po kakovostnih certificiranih igračah iz lesa.

Nakup

Ker res ni vseeno, kakšna je igrača …

Dobro se je zavedati, da ima vsaka igrača v sebi posebno moč, s katero na otroka lahko vpliva dobro ali slabo. Otroci se z igračami, igrami in različnimi junaki pogosto identificirajo, zato je izredno pomembno, kakšna sporočilo jim le-ti posredno in neposredno prinašajo. Naše podjetje Singa obožuje vzgojne igrače, ki celostno podpirajo razvoj otroka. Negovanje in krepitev radovednosti, ustvarjalnosti, inovativnosti in logičnega razmišljanja že od prvih otrokovih korakov dalje sta ključnega pomena za otrokovo uspešno življenjsko pot. Vse je namreč zelo povezano.

 

Najnovejše objave

Kategorije igrač