Več kot 70 Miklavževih in Božičkovih odličnih predlogov daril za otroke

Zima je pred vrati, z njo pa veseli december in čas obdarovanja, ki so ga najbolj veseli prav najmlajši.

Odraslim pa ravno ta čas včasih predstavlja dilemo, kaj in koliko kupiti, da bo otrok zadovoljen in vesel, hkrati pa si vsak Miklavž, Božiček ali dedek Mraz želi kupiti darilo, ki je aktualno znotraj časa in prostora, ki je kakovostno, zabavno in ima poleg tega še dodano vrednost, kot na primer element ustvarjalnosti, poučnosti, zanimivosti

Da slučajno ne boste tavali v temi in v dobri veri kupili darilo, ki ni več aktualno, vam podajamo več kot 70 večnih predlogov daril, s katerimi ne morate zgrešiti, še manj razočarati.KUKU -  Knjiga, ki govori, je še vedno številka 1

Interaktivne tehnološko dovršene knjige iz zbirke KUKU – Zabavno učenje so še vedno ena najboljših izbir, poleg tega pa bodo z različnimi naslovi zadovoljila zanimanja malčkov in zgodnjih najstnikov. Za malčke sta najbolj primerni knjigi Učenje skozi igro ter žepnica Domače živali, za predšolske otroke in šolarje do vsaj 12. leta pa knjige Zabavna angleščina, Atlas sveta, Svet živali ter letošnji novosti Vesolje ter Vozila in stroji.

S tem darilom bodo otroci ure in ure spoznavali svet na zabaven in sodoben način. Vsaka od knjig je nastala v sodelovanju z mnogimi strokovnjaki, vsebuje pa do več kot 2.200 različnih zvokov, besedil in informacij. Odlična novica je tudi to, da ob nakupu knjig KUKU v izbranih knjigarnah lahko unovičite BON21.


Nakup


Mikroskop, voki-toki in detektor kovin za mlade raziskovalce

Kakovosten mikroskop, zmogljiv voki-toki, priročen žepni daljnogled in vedno vznemirljiv detektor kovin znamke National Geographic bodo več kot odlično darilo za mlade raziskovalce. Toliko mikro in makro dogodivščin kot jih bodo prinesli ti pripomočki, premore le malo igrač. Izkustvo in učenje v lastnem tempu prineseta otrokom znanje za vse življenje – in to je tisto, kar šteje.


Nakup


Najboljši kreativni in raziskovalni seti

Izdelke in igrače Nebulous Stars poleg ustvarjalnosti odlikujejo tudi pozitivna sporočila in izredna lepota. Med novostmi in hiti je trenutno svetleča podloga za prerisovanje, ki bo mladim umetnicam in ustvarjalkam nadela krila domišljije in jim služila kot najljubši pripomoček pri risanju. 

Veliki kreativni set Galaksija želja v kozarcih bo k ustvarjanju s svojo zvezdno privlačnostjo privabil prav vsako deklico, zvezdni dnevnik skrivnosti, ki vsebuje poleg obvezne ključavnice tudi 44 dodatnih aktivnosti, pa bo najmlajšim najstnicam lahko postal pravi zaupnik, če ga bodo le imele.


Nakup

Za ljubiteljice samorogov in vsega pravljičnega je na voljo samorogov ustvarjalni set za izdelavo prekrasnih unikatnih magnetov, neutrudne ustvarjalke in tudi ustvarjalci pa se bodo ure in ure lahko zabavali s pripomočkom Tornado spin art, ki s pomočjo ročnega pogona ustvarja neverjetne vzorce in umetnije, ki bodo lahko postali del različnih voščilnic in drugih doma izdelanih umetniških daril.


Nakup


Robotiko bodo mladi raziskovalci odkrivali s pomočjo setov iz priljubljene zbirke 4M, tale prav poseben robot, ki ga lahko prezvorijo tudi v dinozavra ali pošast, pa jih bo popeljal v svet solarne energije. Če imate doma oboževalca dinozavrov in drugih praživali, bodo zagotovo najboljša izbira seti za izkopavanje dinozavrov, kot je tale mamutov. Tako boste podarili darilo in pol!  

Nakup

Drugačne štampiljke za res nore umetnije

Za tiste otroke, ki jim nikoli ne zmanjka idej, bodo odlično darilo te povsem drugačne štampiljke, kot jih poznamo. Z njimi se bodo ideje še rojevale, zanimivi izdelki pa kopičili. Štampiljke se dobi v treh tematskih sklopih, in sicer Pošasti, Dinozavri in Moda. V videu si lahko pogledate, kako zabavno je lahko ustvarjenje z dinozavrovimi štampiljkami. Hudo dobro, drugače in zanimivo, kajne?


Nakup


Kaj naravnega, prijetnega in koristnega podariti malčkom?

Ja, lesene igrače seveda! Lesena steza za avtomobile bo na primer zelo razveselila tako dečke kot tudi deklice, tale več funkcijski igralni center za urjenje motorike 5 v 1 pa bo res kakovostno darilo za čisto majhne. Za najkakovostnejšimi lesenimi igračami že dolgo stoji znamka EverEarth, ki ima res širok nabor lesenih igrač za otoke.Še več kot 70 super idej iz darilne ponudbe

Če še vedno ne veste, kaj bi otrokom kupili ob prihajajočih praznikih ali pa potrebujete še več idej, smo vam pripravili širok nabor kakovostnih idej, s katerimi boste lahko pripravili čudovita darila in obilo presenečenj za ves razred otrok. :) Med nepozabnimi darili boste našli ideje za vse okuse in zanimanja tako za fante kot dekleta. Morda najdete celo kaj zase! Zimzelene puzzle ali miselni izzivi, s katerim se bo zabavala vsa družina, znajo biti tudi za odrasle tista igriva pika na i! ;) 

Najnovejše objave

Kategorije igrač