KREATIVNE IN VZGOJNE IGRAČE

Kreativni seti bodo zadovoljili prav vsako ustvarjalno dušo, od najmlajše, ki si bo s pomočjo odraslega lahko izdelala magnetke z motivom morskih živali, do najzahtevnejše, ki bo želela zašiti svojo igračo od začetka do konca ali si izdelati svoj lovilec sanj.

Kreativni seti izjemnih blagovnih znamk, ko so seti 4M, Wild!Science in Purple Cow, med katerimi lahko najdete set za izdelavo barvitega dežnika po svoji meri, zmaja za spuščanje, malih magnetov z motivom vesolja in še marsikaj, bodo v vas prebudili kreatorja in obzorje vaše domišljije še dodatno razširili.

Ponudite svojemu otroku, da kakovostno preživi tudi čas s samim seboj, v katerem se lahko sreča s svojo domišljijo, prosto igro in ustvari izdelke, ki bodo odsevali le njega. Na takšne bo tudi najbolj ponosen neglede na to, ali bo narisal risbico, pobarval pobarvanko, sam izdelal zapestnico ali kaj drugega. Po uporabi kreativnega seta bo njemu ali vam izdelek še dolgo služil kot najdragocenejša igrača, okras z dodano vrednostjo, najljubši nakit ali kaj drugega.

Pogumno stopite v svet ustvarjanja in razpnite jadra svoji domišljiji!

Kategorije igrač