Prijateljica Nebulous Stars - več motivov

6 - 10 let
Na zalogi
7,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Pripravimo prostor za naše najljubše prijateljice, Nebulous Stars! Zberite in pobarvajte vseh 6 domišljijskih živalic, ki vam bodo mežikale s svojimi sijočimi očmi!
Preberi več
  • Blagovna znamka: Nebulous Stars
  • Črtna šifra: 694704114158
  • Šifra izdelka: 490037
  • Šifra proizvajalca: 11414
  • Dimenzije: 10,7 × 20,5 × 7,5 cm
  • Teža: 0,14 kg

Opis izdelka

Pripravimo prostor za naše najljubše prijateljice, Nebulous Stars! Zberite in pobarvajte vseh 6 domišljijskih živalic, ki vam bodo mežikale s svojimi sijočimi očmi!

Opomba: Izdelek je na voljo v različnih motivih. Cena je za 1 kos. Pri oddaji naročila lahko v polje Opomba navedete želeno barvo/motiv/različico izdelka.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

Opozorilo. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Majhni deli. Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Barve in izdelki se lahko razlikujejo od prikazanih. Prosimo shranite te informacije za kasnejšo uporabo. Pozor! Lahko pusti madeže na nekaterih površinah. Vsebina: figurica, 5 akrilnih barv, lak z bleščicami, 2 čopiča, plastična palčka in kristalčki. Navodila: 1. Figurico pobarvajte s svojimi najljubšimi barvami. 2. Pred nanosom druge barve počakajte, da se prvi sloj barve popolnoma posuši. 3. Kristalčke prilepite s kapljico barve. 4. Z zobno krtačko (ni priložena) ustvarite poseben galaktični učinek. 5. Na koncu nanesite še plast laka z bleščicami.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač