Dinozavri niso izumrli!

Na dinozavrovem hrbtu z novo ustvarjalno kolekcijo! 

Dinozavri prihajajo! Spet in še vedno! Zelene kreativne kolekcije Dinosart, ki bo na prazgodovinski način popestrila letošnjo pomlad, bodo nedvomno veseli vsi mladi raziskovalci in raziskovalke, ki dneva ne morejo preživeti brez ustvarjanja. Ni lepšega, kot zabavati se z najljubšimi velikani in hkrati poglabljati svojo domišljijsko ter ustvarjalno žilico! No, skočite sedaj z nami na dinozavrov hrbet v svet neskončnih idej in skrivnosti!

Kdo najbolj obožuje dinozavre?

Dinozavri so še posebej ljubljenci fantov, zato bodo prav oni te kreativne kolekcije najbolj veseli. Čeprav vemo, da jih imajo rada tudi dekleta, lahko vseeno po tiho rečemo, da imajo sedaj končno tudi fantje svojo ustvarjalno znamko! Dekleta so namreč že dolgo izredno povezana z Nebulous Stars prijateljicami, od istih ustvarjalcev pa sedaj prihaja nova kolecija, ki je namenjena tako fantom kot dekletom. Kadarkoli se jim bo zahotelo ustvarjanja, razmišljanja, pisanja ali sanjarjenja o velikih stvareh, bodo pri roki in v veliko veselje Dinosart pripomočki!

S pisalom v roki v ustvarjalni svet otroške domišljije

Tisti otroci, ki imajo radi dinozavre in risanje, bodo izredno navdušeni nad posebno LED svetlečo podlogo za prerisovanje, kjer bo mogoče s prerisovanjem in dorisovanjem ustvariti obilico zanimivih domišljijskih likov, domislic v obliki risb ali celo stripov. Ta svetleča podloga je izredno svetla in ne migeta, deluje pa na dotik. V njenem kompletu so tudi predloge za prerisovanje, listi z vzorci, dvostranske barvice in USB-kabel, tako da bodo mladi naravoslovci in umetniki v enem lahko takoj pričeli s svojim delom!

Mlajši umetniki in umetnice, ki radi barvajo in krepijo svoje ročne spretnosti, bodo svojo umetniško natančnost in poznavanje vrst dinozavrov lahko krepili v Zen skicirnem bloku – podrgni in naredi, kjer jih bodo pričakali tiranozaver, stegozaver, velociraptor, spinozaver in drugi starodavni velikani.

Nakup

Ko dinozavri varujejo skrivnosti …

Ko dinozavri varujejo skrivnosti, nihče nima niti najmanjše možnosti, da jih razkrije. Tako kot so skrivnosti varne v dinozavrovem dnevniku s ključavnico, niso varne nikjer! Dnevniku so priložene tudi tematske nalepke, odtiskovalnik simbolov in še nekaj dinozavrastih presenečenj, s katerimi bodo skrivne misli lažje ostajale mirne in na varnem. Čeprav bi odrasli včasih še preveč radi vse vedeli, je dobro, da ima otrok kakšne sanje možnost obdržati le zase … Vsaj za kratek čas, če ne drugače. ;)


Nakup

Lepi, barvaj, riši, reži in ustvari čudovite dinozavrove izdelke!

Za tiste, ki si želijo še več kreativnih izzivov z dinozavri v glavni vlogi, so na voljo še trije krasni Dinosart seti, in sicer:

  • Kreativni set – pesek in folija art, kjer je na preprost način mogoče s pomočjo barvne folije, peska in barvnih kamenčkov izdelati čudovite slike iz jurskega sveta;
  • lovilce sonca, ki bodo kot unikatna obešanka na oknu šteli sončne žarke, in
  • drugačen kreativni blok z nalepkami, kjer je mogoče s kombinacijo barvanja in mozaika ustvariti čudovite slike, hkrati pa krepiti motorične spretnosti, spoznavati številke, barve in še kaj.


Nakup

V najbolj dinozavrasti kolekciji boste našli še super kulske Tatto nalepke in zboirali skrivnostne meteorkse kamne. Komur bo tudi to premalo, mu predlagamo, da se še malo sprehodi po naši spletni strani, kjer bo našel še kar nekaj raziskovalnih ali ustvarjalnih pripomočkov in aktivnosti na temo dinozavrov iz drugih tematskih sklopov – te res posebne štampiljke so na primer med dinozavroljubci pravi hit!

Čeprav pravijo, da so ti dinozavri izumrli pred približno 65 milijoni let, vse kaže, kot da ti mogočni velikani še kako živijo! In bolj jih bomo raziskovali, ustvarjali z njimi ter hodili po njihovih nekdanjih poteh, bolj glasni bodo postajali. ;) 

Najnovejše objave

Kategorije igrač