STE VEDELI? Isto čudežno pisalo deluje v vseh knjigah KUKU!

Posebna in tehnološko napredna zbirka govorečih knjig KUKU – Zabavno učenje je vsako leto bolj priljubljena. 

Preprosto zato, ker so družine z otroki in tisti, ki se pri delu srečujejo z vzgojo in izobraževanjem otrok, spoznali njene mnoge prednosti. Gre za interaktivno zbirko knjig, ki so ji vsako leto dodane nove vsebine. Trenutno šteje osem poučnih in zabavnih knjig ter dve klasični, a drugače zasnovani igri, prav kmalu pa bo zbirka bogatejša še za dve novi knjigi. Mlajši in starejši otroci s pomočjo teh knjig sami ali v družbi spoznavajo različne poučne in življenjske teme ter se varno in samostojno napajajo iz vrelca modrosti. 

Knjige Zabavna angleščina, Atlas sveta, Svet živali, Učenje skozi igro, Vesolje, Vozila in stroji, Domače živali in Vsakodnevna opravila so trenutno del zbirke, ki se bo še letos povečala za dve izjemni knjigi. To bosta izčrpna in poučna knjiga Človeško telo ter težko pričakovana knjiga Dinozavri

Novost letošnjega leta je tudi igra Spomin, ki je zasnovana tako, da se z njo krepi tudi slušni, ne zgolj vizualni spomin. Na voljo sta dve tematski različici igre, in sicer interaktivna Memo igra KUKU – Vesele živali ter interaktivna Memo igra KUKU – Prometna zabava.

Kaj je potrebno za popolno izkušnjo branja KUKU knjig?

Popolno izkušnjo in res veliko novega znanja bodo knjige iz zbirke KUKU – Zabavno učenje prinesle le ob uporabi posebnega tehnološko dovršenega pisala KUKU, ki vsako knjigo ali igro oživlja in jih dodaja neverjetno vsebino, širino ter možnost učenja na brezčasen in zabaven način. Interaktivno pisalo KUKU je potrebno kupiti posebej, še najbolje pa ga je kupiti v kompletu s knjigo. Na voljo so štirje kompleti, ki vsebujejo knjigo in pisalo. 

Kaj vse omogoča pisalo KUKU?

Pisalo KUKU omogoča neskončno poučno zabavo, saj bere besedila, razlaga pojme, izgovarja angleške besede, prepeva pesmi, predvaja različne zvoke iz narave oziroma okolice (oglašanje živali, zvoki vozil …) ter večstopenjske kvize oziroma igre in še kaj. V vsaki knjigi ima vsebinsko drugačno nalogo, a povsod poskrbi za izjemen vir znanja na razumljiv in privlačen način. Otroci te knjige berejo za zabavo in se pravzaprav ne zavedajo, da se ob njih predvsem učijo.

To pisalo pa ne bere samo knjig iz zbirke KUKU – Zabavno učenje, temveč tudi predvaja poljubne pesmi, tako kot pravi MP3-predvajalnik. Lahko se ga uporablja celo kot USB-ključ ali snemalnik zvoka.

Kako pravzaprav pisalo deluje?

Pisalo KUKU ima optični senzor, s pomočjo katerega lahko prebere posebne kode, skrite na posameznih straneh knjige. Te nato pretvarja v poučno in zabavno vsebino. S pisalom se je potrebno narahlo dotakniti besedila oziroma knjige, potem pa bo pisalo pričelo brati, razlagati, odstirati nova znanja, s kvizom na koncu pa osvojeno znanje tudi preverjati. Kratko predstavitev, kako deluje čudežno pisalo KUKU, si oglejte v spodnjem videu.

Ali res eno in isto pisalo deluje v vseh izdelkih zbirke KUKU – Zabavno učenje?

Ja, prav zares! Z enim samim pisalom se boste lahko sprehodili prav po vseh knjigah in z enkratno investicijo dobili res zlata vreden pripomoček. Z njim lahko sedaj berete že skoraj deset knjig ter se igrate dve zabavni igri! Eno pisalo in toliko različnih možnosti! Sliši se skoraj neverjetno, a je resnično.

Da je mogoče pisalo uporabiti v izbrani knjigi, je potrebno najprej na povsem preprost način prenesti ustrezno zvočno datoteko na spominsko kartico, ki je v pisalu. Posamezne datoteke brezplačno najdete tukaj in si jih po mili volji lahko naložite na svoje interaktivno pisalo. Datoteke lahko ponovno naložite na pisalo tudi, če slučajno pride do tehničnih nevšečnosti. 

Pisalo KUKU je prilagojeno prav vsem knjižnim novostim

Prav tako bo mogoče pisalo KUKU uporabiti tudi v vseh novostih, ki šele prihajajo oziroma še nastajajo. Naša vizija je izredno bogata, načrti za prihodnost pa pestri, saj želimo otrokom ponuditi najboljšo izkušnjo učenja, dobre informacije in zanimiv način spoznavanja sveta. Seveda bo pisalo delovalo tudi v kmalu izdanih knjigah Dinozavri in Človeško telo, pa tudi v vseh naslednjih, ki so za enkrat še skrivnost. :)

Pred nakupom lahko izdelek tudi preizkusite

Da boste res prepričani v kakovost svojega nakupa, lahko pisalo na posamezni knjigi preizkusite v trgovinah in knjigarnah v več kot štiridesetih krajih po vsej Sloveniji! Seznam trgovin, kjer lahko zbirko KUKU preizkusite oziroma kupite, si lahko ogledate na tej strani. Zagotovo boste svojo najljubšo KUKU-knjigo in pisalo našli v bližini svojega bivališča.

Podarite otrokom učenje in zabavo hkrati!

Knjige iz zbirke KUKU – Zabavno učenje so lahko izredno lepo in kakovostno darilo, ki bo v dom prineslo radovednost, voljo do učenja, spoznavanju sveta pa dodalo zabavnejšo plat. Takšno darilo pozitivno vpliva na prihodnost otrok ter v otroški svet vnaša še več vedrine in širine!

Kategorije igrač