Nebulous Stars – čudovito bogastvo ustvarjalnih setov in dejavnosti!

Večina deklic med 6. in 14. letom, pa tudi mnoge mlajše in nekatere starejše, naravnost obožujejo barvito, domišljijsko in k pozitivnim vrednotam usmerjeno znamko Nebulous Stars, ki ponuja tisoč in eno možnost, kako ure ali celo dneve preživeti ustvarjalno. 

 

Zakaj deklice tako obožujejo Nebulous Stars?

Deklice so se s to zbirko najrazličnejših ustvarjalnih izdelkov z lahkoto in takoj povezale, saj le-ti izžarevajo visoko stopnjo estetike, poudarjajo posameznikovo unikatnost in pomembnost, spodbujajo pozitivno razmišljanje, krepijo ustvarjalno žilico, neskončno domišljijo, veliko pa dajo tudi na skrb za telo in dušo ter vedno izžarevajo nekaj prijetnega.

Ta dekliška ustvarjalna kolekcija je z razlogom najboljša!

Ne samo zato, ker je brezčasno lepa, polna navdiha in vzpodbudnih misli, temveč tudi zato, ker je tako raznolika. V njej se skrivajo različni izdelki, pripomočki oziroma igrače – vsem pa je skupna izjemna ustvarjalna vrednost ter seveda povezava s čudovitimi Nebulous Stars zvezdicami.

Tako je prekrasne zvezdnate izdelke mogoče razdeliti na šest kategorij:
1. ustvarjalni seti,
2. kreativni skicirni bloki,
3. ustvarjalni pripomočki,
4. šolske potrebščine,
5. igrače ter
6. dnevniki.

Ustvarjalni seti, ki jim ni konca

Rdeča nit kolekcije Nebulous Stars je izjemno bogat izbor kreativnih setov, ki ponujajo ustvarjanje najrazličnejših umetniških stvaritev v različnih tehnikah, ki jih deklice z lahkoto osvojijo tudi same. Vsaka bo zagotovo našla nekaj zase: tista, ki rada riše, tista, ki rada barva ali lepi, ter tista, ki rada ustvarja nove svetove, čudovite okrasne izdelke ali prav poseben zvezdnati nakit.

V tako pestri in kakovostni ponudbi je včasih kar težko izbrati, a kadar je tako, je najbolje začeti kar na začetku in počasi preizkusiti vse. Nove Zapestnice prijateljstva, Lovilec sanj, Galaksija v kozarcih želja, Kozmični zen vrt, set Podrgni in naredi, Bambusovi vetrni zvonovi, Stekla za okno in Plavajoč kristalni nakit so resnično le peščica ustvarjalnih možnosti, ki jih ponuja ta enkratna in navdihujoča zbirka!

Kreativni skicirni bloki, s katerimi je ustvarjanje vedno pri roki

Sodobne skicirke niso samo pok listov, spetih skupaj, temveč ponujajo en, dva, tri risanje, skiciranje, načrtovanje in kreiranje z dodano vrednostjo! Skicirni bloki Nebulous Stars neskončno ustvarjalnost nadgradijo z atraktivnimi nalepkami, šablonami in drugimi dodatki. Dekleta ob tem s pomočjo skicirnega bloka spoznajo zgodbo o eni izmed zvezdic, zraven pa se naučijo tudi barvne teorije. Na voljo je kar osem različnih skicirnih blokov, ustvarjalno zbirko pa dopolnjujeta tudi dva posebna kreativna bloka – eden s folijo in bleščicami, drugi pa s čarobnim žametnim vzorcem.

Nakup

Ustvarjalni pripomočki, ki se jih ne brani nobeno dekle

Med najbolj priljubljen ustvarjalni pripomoček te linije zagotovo spada svetleča LED podloga za prerisovanje - odličen pripomoček za mlade umetnice, ki rade rišejo, prerisujejo, oblikujejo ali ustvarjajo nekaj čisto svojega. Imeti svojo podlogo za risanje običajno pomeni tudi imeti svoj ljubi mir za ustvarjanje. Le v prijetnem kotičku, ki odseva umirjeno in prijazno energijo, je mogoče najti nove ideje in ustvariti res kaj izvirnega!

Nakup

Osupljiva novost te jeseni pa je električno razpršilno pero, s katerim je risbe, pobarvanke in slike mogoče pobarvati na posebno profesionalen način. Idealno darilo ob koncu leta.
Ta izvirna tehnika barvanja je že začarala mlade umetnice doma in po svetu, ki s pomočjo čudežnega peresa ter s priloženimi šablonami in nalepkami ustvarjajo neverjetno lepe izdelke. Krasno je, če se dekleta spodbudi, da svoje umetnine tudi razstavijo. 

Nakup

Šolske potrebščine, ki si jih ni treba zavidati, saj …

Čeprav so šolske potrebščine Nebulous Stars večkrat predmet zavidanja med sošolkami – sploh tale 3-delna peresnica, res ni treba, da je tako. Predvsem zato, ker je vedno na voljo dovolj izdelkov, pa tudi zato, ker si je večino izdelkov mogoče tudi izposoditi. Krepitev sodelovanje in ne samo tekmovanja je v času odraščanja izredno pomembna. Prijateljsko in sodelovalno vzdušje je res čudovito krepiti prav s šolskimi potrebščinami Nebulous Stars, med katerimi je mogoče najti kakovostne barvice, flomastre, kemične svinčnike z diamantom, posebne 10-barvne kemične svinčnike, zvezke, beležke in druge šolske potrebščine.

Nakup

Čudovite igrače: punčke, plišaste igrače, sestavljanke

Nebulous Stars igrače za enkrat zajemajo tri kategorije, v eni so prečudovite Deluxe punčke (na voljo so tri različne), ki omogočajo brezčasno igranje in otroško preigravanje različnih vlog, v drugi so prisrčne puhaste plišaste prijateljice (na voljo jih je kar osem), ki kar kličejo po objemu, ter prav posebne sestavljanke z bleščicami (šest različnih motivov).

Nakup

Med igrače bi se morda lahko štela tudi tale mehka čarobna blazina (v dveh različnih motivih), ki ostaja najboljša prijateljica ne glede na to, ali se v njo briše solze ali ob njej odmeva glasen smeh.

Dnevnik za vse najbolj skrite skrivnosti

Deklice obožujejo Dnevnik skrivnosti s posebnim pisalom, ki za sabo briše sledi, in ustvarjalnimi elementi. Med letošnjimi novostmi so tudi posebno mehki in prisrčni Plišasti dnevniki v treh različnih motivih. Oba dnevnika imata poleg številnih strani in zanimivih posebnosti tudi trdno ključavnico in dva ključka. Tako je vse skrivnosti in majhne želje mogoče spraviti na varno. 

Nakup

Nebulous Stars izdelki so vedno odlična ideja za krasno darilo

Nebulous Stars ustvarjalni seti, šolske potrebščine in drugi izdelki so vedno dobra ideja za darilo, saj so se deklice z domišljijskimi zvezdicami močno poistovetile. Sedaj je šolsko leto že v polnem pogonu in z njim spet praznovanje mnogih rojstnih dni. Podarite prijateljicam in sošolkam svojega najdražjega dekleta nekaj kakovostnega, poučnega, zabavnega in ustvarjalnega! Na krilih domišljije je vse lažje, pa tudi bolj prijetno!

Nakup

 

Najnovejše objave

Kategorije igrač