Veličastni dinozavri in čudežno človeško telo

Čudovita, poučna, zabavna in vsako leto bolj raznolika interaktivna knjižna zbirka KUKU – Zabavno učenje je izredno priljubljena, odkar se je pojavila. 

 

Gre za odličen didaktični izdelek, za katerim stoji slovensko podjetje Singa in mnogo strokovnjakov ter strokovnjakinj z različnih področij, med katerimi so otroški psiholog, naravni govorci, različni naravoslovci in družboslovci ter ljudje drugih nepogrešljivih poklicev.

Vsako leto je v zbirki več knjig!

Ta posebna govoreča zbirka knjiga je priljubljena tudi zato, ker se ji vsako leto pridruži nekaj novih knjig, letos pa je zbirko dopolnila tudi priljubljena igra spomin, vendar na KUKU-način, ki pri igralcih preverja predvsem slušni spomin, in s tem igro zanimivo nadgrajuje.

Pomembno: Knjiga je posebej uporabna in nekaj posebnega tudi zato, ker se eno in isto interaktivno pisalo, ki je potrebno za branje knjige, lahko uporablja prav v vseh izdelkih serije KUKU. Prav tako pa je interaktivno pisalo ustvarjeno tako, da bo z njim mogoče zadovoljno in radovedno prebirati tudi tiste knjige, ki bodo zbirko šele dopolnile v prihodnosti.

Od letošnje jeseni je v zbirku KUKU – Zabavno učenje že devet različnih poučnih in zabavnih tehnološko dovršenih knjig ter dve družabni igri. Knjige so raznolike in pokrivajo različna področja učenja ter življenja. Primerne so za otroke med 2. in 12. letom starosti – odvisno od posamezne knjige. Ker pa gre za izjemno podrobno, strokovno in poučno pripravljene didaktične izdelke, bodo brez dvoma z njihovo pomočjo uživali in marsikaj novega izvedeli tudi odrasli.

Letošnji razveseljivi novosti: Človeško telo in Dinozavri

Poleg iger spomin Vesele živali in Prometna zabava ter KUKU-žepnice za najmlajše Vsakodnevna opravila sta letošnji težko pričakovani novosti poučna knjiga Človeško telo ter izredno zanimiva knjiga Dinozavri. Obe sta zjemen pripomoček za zabavno raziskovanje in igrivo učenje doma, v vrtcu in prvih razredih osnovne šole.

Sicer pa so v zbirki še knjige: nepogrešljiva Zabavna angleščina, novih poti poln Atlas sveta, barvit Svet živali, prostrano in poglobljeno Vesolje, zanimiva Vozila in stroji, za predšolske otroke pa še Učenje skozi igro ter žepnica Domače živali. V kolikor se prvič srečujete z zbirko, je najbolj priporočljivo kupiti enega izmed štirih paketov, ki vsebujejo knjigo in interaktivno pisalo, ostale želene knjige pa dokupite samostojno in tako sproti polnite svoj KUKU kovček za najbolj zabavno pot do znanja. 

Človeško telo po sledeh KUKU-ja

Čudovito knjigo Človeško telo skozi celotno knjigo povezuje vesoljček z imenom Ukuk (uk = učenje ali pa če nazaj preberete ime zbirke). Z Ukukovo pomočjo in podrobnimi privlačnimi ilustracijami ta knjiga otroke spodbuja k postopnemu odkrivanju posameznih delov človeškega telesa ter organov. Na vsaki dvojni strani mlade raziskovalce čaka tudi posebna vaja ter nekaj kvizov. Čeprav se morda anatomija človeka zdi neskončno zapletena, temu ni tako, če se jo začne spoznavati že zgodaj in na otroku primeren način. Kje je kakšen del telesa, čemu je namenjen, kje je kakšna kost, mišica ali organ, bodo otroci s pomočjo te drugačne knjige o človeškem telesu spoznali z nadsvetlobno hitrostjo. Privlačen pristop in zanimiva vsebina otroke učita mimogrede, ne da bi se otroci zavedali, da se pravzaprav učijo.

Ta vsebinsko in grafično raznolika knjiga vsebuje več kot 2000 zvokov in besedil, s pomočjo katerih bo znanje o človeškem telesu še dostopnejše. Vse o telesnih procesih, gibanju telesa, skrbi za zdravje in drugih podrobnostih otroke čaka na enem mestu. Posebej privlačen pa je sodoben KUKU-pristop, ki mladim bralcem omogoča, da se branja in učenja lotijo na bolj zanimiv, moderen in tehnološko napreden način.

Nakup

Po poteh dinozavrov

Knjiga Dinozavri je pravi KUKU-hit. Gre za težko pričakovan knjižni naslov, pod katerim se mogoče s pomočjo dinozavrov sprehajati po prazgodovinskih poteh in okusiti neverjetna starodavna doživetja!

S pomočjo te knjige bodo prazgodovinska obdobja in življenje dinozavrov – od njihovega rojstva do izumrtja, ki ga je povzročil trk velikanskega meteorita – oživela. Knjiga Dinozavri je polna čudovitih ilustracij in temelji na najnovejših znanstvenih dognanjih. Zagotovo bo navdušila raziskovalce in raziskovalke ne glede na njihovo starost. Lahko se celo zgodi, da se bo treba prej dogovoriti, kdo jo bo prvi bral, da ne bo prišlo do prerivanja. Nekatere številčnejše družine si zagovotovijo kar dodatno interaktivno pisalo. :)

Več kot 1700 različnih zvokov in besedil bo omogočilo potovanje v čas, kjer bo mogoče slišati, kako se oglašajo dinozavri, ob tem pa izvedeti marsikaj o njih ter o času, v katerem so živeli.

Nakup

KUKU-knjiga je vedno odlično darilo!

Knjige Človeško telo, Dinozavri ter katere koli od preostalih knjig iz zbirke KUKU – Zabavno učenje se bo razveseli prav vsak otrok, hkrati pa bodo takega darila veseli tudi njegovi starši, saj kakovostna presenečenja povezujejo, nadgrajujejo in osrečujejo. Kadar izbirate otroška darila, je še posebej pomembno, da so ta izbrana z dodano vrednostjo. Kaj pa ima lahko večjo vrednost kot nekaj, kar je zabavno in poučno hkrati? Samo še to, da je dano iz srca.

Najnovejše objave

Kategorije igrač