Na noč čarovnic zablestite s čarovniškimi triki in noro zabavo!

Noč čarovnic se bliskovito bliža, ideje, kako res zabavno preživeti ta za otroke posebej zanimiv in malce strašljiv dan, pa se množijo iz dneva v dan. Še dobro!

Če še vedno ne veste, kako bi letošnjo čarovniško zabavo pripravili nekoliko drugače, vam podajamo nekaj res pravih čarovniških ali bolje rečeno čarodejskih predlogov. Ni treba, da je zabava vsako leto ista ali zelo podobna prejšnjim, saj imajo ravno takšni in drugačni čarovniki običajno zelo veliko idej. ;)

Čarodejstvo je vedno v modi

Čarodejstvo in čarovniški triki so vedno v modi – sploh pa na noč čarovnic. Zato naj ta dan ne mine brez pravih Čarovniških trikov! Morda žabe ne bo takoj uspelo začarati nazaj v princa, a druge – lažje – čarovnije lahko z malo vaje uspejo prav vsakomur.

Dobro je z vajo pričeti vsaj nekaj dni prej, saj izurjeno čarodjestvo zahteva resno delo. Na veliki čarovniški dan se je – da bodo triki še bolje uspeli – najbolje obleči v enega od zabavnih kostumov. Ni treba, da je le-ta čarovniški. Čeprav imajo pravi čarodeji klobuk in čarobno paličico, lahko za noč čarovnic čarovniško predstavo speljete povsem drugače, tako da bo domače občinstvo še bolj presenečeno.

Nakup

12 zabavnih trikov za začetek

Čarovniški večer je najbolje pričeti z degustacijo strašljivih prigrizkov, potem pa nadaljevati s klasično čarovniško predstavo, ki vsebuje dvanajst neverjetnih trikov. Odlični triki bodo resnično presenetili vse zbrane, čarodeju oziroma čarodejki pa brez dvoma uspeli, če bo seveda pred predstavo vsaj nekaj časa namenjeno vaji. Tri osupljive trike si lahko ogledate v našem videu, ostale pa preizkusite doma. V Setu za čaranje boste dobili vse potrebne pripomočke: čarobno paličico, kocke, karte, vrvico, navodila, sponke in vse ostalo, kar potrebujemo za odlično čarovniško predstavo.

.

Kaj je znanost, če ne čarovnija?

Saj veste, da se za vsakim čarodejstvom skriva znanost, kajne? Odlične znanstveni set Zabavna znanost omogoča spoznavanje čarobnih skrivnosti fizike, kemije in biologije ter zagotavlja nepozabno znanstveno zabavo, ki je ne bi zamudil noben mladi raziskovalec in ljubitelj eksperimentiranja. Poskočni kristali, ki se zlijejo v mavrico, izbruhi barv ter mavrični vrtinci na ukaz bodo navdušili prav vsakogar – še posebej pa občinstvo! Triki s čarobno zeleno snovjo, različne animacije, prelivanje lave, mini vulkani, skrivna pisava in druge znanstvene čarovnije bodo poleg aplavza požele tudi navdih za nadaljnje raziskovanje sveta znanosti.

Nakup

Če želite publiko še dodatno presenetiti, ustvarite čisto pravi vroči suhi led, neverjetne optične iluzije, pišite skrivna sporočila na tesnilni trak ter ustvarite slike, ki spreminjajo izraze na obrazu! Z novim kompletom Čarobna znanost, ki je namenjen mladim znanstvenikom in raziskovalcem, bo predstava z neverjetnimi znanstvenimi poskusi in triki očarala vsakogar! 

Nakup

Morda vam to še ne bo dovolj. Potem predstavi dodajte še dvajset dodatnih znanstvenih trikov pod vodstvom Alberta Einsteina s pravega Čarovniškega kompleta! Zabava, znanost in magija – vse v enem – so najboljša formula za odlično zabavo na noč čarovnic, čarovnikov in čarodejev ter čarodejk!

Nakup

Kaj če občinstvo hoče še?

Vedno je dobro imeti na zalogi še kakšno čarovnijo, ki jo lahko potegnete iz čarovniškega klobuka, iz rokava ali pač izpod mize, če bi se zgodilo, da gledalci hočejo še. Včasih se najboljše skriva prav za konec. Če boste osvojili trike iz čudovitega velikega seta Moja prva znanstvena magična predstava, nikakor ne bo prišlo do zadrege, bo pa  navdušenje zagotovljeno. S pomočjo tega kompleta boste svoje gledalce lahko popeljali v svet 3D-vesolja, pričarali čarobne odtenke samo z dotikom, sestavili čarobni hologram in še kaj.

Nakup

Na koncu predstave lahko vse razveselite z okusnim ogabnim napitkom, tako da ta večer ne bo ostal v spominu le zaradi vseh neverjetnih čarovnij. Saj veste, da je treba iti za noč čarovnic nekoliko iz cone udobja? ;)

Še nekaj odličnih idej za strašljivo zabavo

Zabava ob noči čarovnic naj bo ravno prav strašljiva. Prav je, da se s svojo intenzivnostjo prilagaja najmlajšim udeležencem. Predvsem naj bo zabavna, kreativna in malce nenavadna. Preden z njo začnete, lahko skupaj okrasite prostor, kjer se boste zabavali. Čeprav je mogoče kupiti res zanimivo in privlačno dekoracijo s čarovniško tematiko, je vedno najlepše in tudi najbolj dragoceno, če okrasje izdelate skupaj z otroki.

Iz kolaža lahko izstrižete velike pajkove mreže, pajke, čarovniške klobuke, buče, črne mačke in druge motive ter jih razstavite po prostoru. Pri okraševanju si lahko pomagate tudi s prav posebnimi pošastnimi štampiljkami, s katerimi lahko ustvarite nešteto najbolj norih pošasti in domišljijskih bitij, najmlajši pa se lahko medtem pozabavajo s Setom za izkopavanje grozljivih plazilcev in strašljive izkopanine skrijejo komu pod blazino za večerno presenečenje! Grrrrrr, brrrrr!

Nakup

Za piko na i lahko spečete bučne piškote strašljivih oblik ter seveda prižgete svečo v najbolj nenavadno izrezani buči pred vrati. Večer lahko zaključite s čarovniškim plesom, ki bo vse povabljene prijetno utrudil, tako da bodo sanje sladke in prav nič neprijetne, kot bi kdo na takšno noč pričakoval. 

Najnovejše objave

Kategorije igrač