Zakaj je vredno obiskati 38. knjižni sejem?

Ta teden bo ves v znamenju knjig in odlične literature za staro in mlado, saj med torkom, 22. 11., in nedeljo, 27. 11., v Ljubljani na Gospodarskem razstavišču poteka že 38. Slovenski knjižni sejem, na katerem bomo s svojo stojnico tudi mi! 

Dobra novica je, da je vstop na ta čudovit večdnevni dogodek prost, zato se veselimo vašega obiska – sploh v Singinem kotičku!

Kaj vas čaka na Singini stojnici?

Naša ponudba bo tokrat strnjena na našo inovativno tehnološko napredno knjižno zbirko KUKU – Zabavno učenje, v kateri je sedaj že deset poučnih in zabavnih govorečih knjig, ves čas pa snujemo nove knjige in zbirko redno povečujemo. Na sejmu si boste lahko ogledali vse letošnje novosti in knjige tudi preizkusili v živo. Prelistali boste lahko knjige Človeško telo, Dinozavri, Vesolje, Altas sveta, Svet živali in druge KUKU-uspešnice, zraven pa preizkusili, kako deluje interaktivno pisalo, s pomočjo katerega KUKU knjige oživijo, isto pisalo pa je mogoče uporabiti prav v vseh knjigah oziroma KUKU-izdelkih. Naša ekipa vas bo z veseljem popeljala v zabaven svet učenja na povsem izviren način, ki združuje klasično branje ter sodobne tehnološke pristope.

Nagradna igra in promocijske sejemske cene

Na naši stojnici vas bodo vse dni sejma čakale posebne ugodnosti in presenečenja. Vsi izdelki iz zbirke KUKU – Zabavno učenje bodo na sejmu na voljo po posebnih sejemskih znižanih cenah, kar je sploh sedaj, ko Miklavž, Božiček in dedek Mraz pospešeno iščejo kakovostna darila za otroke, res dobra priložnost za odličen nakup! 

Predlagamo vam, da svoj obisk pri nas izkoristite za ugoden nakup odličnega darila za otroke, zraven pa sodelujete še v posebni nagradni igri z bogato KUKU-nagrado. Nekomu, ki bo sodeloval v njej, bomo podarili komplet Zabavna angleščina, ki vsebuje govorečo knjigo in interaktivno pisalo! 

Zakaj Zbirka KUKU ne sme manjkati v nobeni otroški sobi?

Knjige iz knjižne zbirke KUKU – Zabavno učenje so nepogrešljiv zabaven vir raziskovanja sveta na povsem drugačen način, kot ga ponujajo klasične knjige. Gre za knjige z dodano vrednostjo, ki s svojo obsežnostjo, izčrpnostjo, poučnostjo in zabavnostjo otroke navdušujejo nad različnimi temami ter jim podžigajo radovednost. Na vsaki strani se v knjigah skrivajo tudi večstopenjski kvizi, s katerimi lahko otrok samostojno preveri svoje znanje. Vse knjige – razen žepnic Domače živali in Vsakodnevna opravila za najmlajše – vsebujejo več kot 1000 različnih zvokov in besedil, večina pa celo 2000 in več. 

Te knjige otroke navdušujejo nad branjem in samostojnim učenjem, ne da bi se tega zavedali. Sodoben pristop podajanja novih informacij se jim namreč približa na tak način, da ponujeno znanje z lahkoto osvojijo ter si ga zapomnijo. Primerne so za otroke med 2. in 12. letom – odvisno od posamezne knjige, z veseljem pa jih bodo navdušeno uporabljali tudi odrasli, saj so s pomočjo odlične vsebine zasnovane kot vrhunski izdelek, ki ga lahko uporabljajo vse generacije.

Ljubezen do branja je mnogo več …

Ljubezen do branja je mnogo pomembnejša, kot se zdi na prvi pogled. Branje brez odpora, še bolje pa z ljubeznijo, je ključ do znanja, uspešnega šolanja in neustavljiv vir modrosti. Branje tudi povezuje, pomirja, sprošča in navdihuje. Zato je otroke že od prvih let pomembno navdušiti nad njim. To pa je najlažje tako, da ima otrok ves čas na voljo različne knjige, s pomočjo katerih lahko spoznava svet, s tem pa tudi sebe. 

… in ni lepšega, kot je skupno branje pred spanjem, potem pa sladke sanje, polne pravljičnih prigod. S knjigami KUKU bo branje dobilo nov pomen in navdušilo tudi šolarje, ki jim je bilo branje do sedaj nujno zlo.

No, se srečamo ta teden na knjižnem sejmu in s knjigo v roki nazdravimo novemu znanju! :)

Kategorije igrač