Kaj naj Božiček letos najraje prinese?

Leto se je obrnilo, kot bi trenil, in spet Božiček tuhta, kaj bi prinesel otrokom, da bodo zadovoljni in hkrati presenečeni nad darilom.

Čeprav je bilo včasih manj ponudbe, je bila izbira vseeno nekoliko lažja. V poplavi ponudbe neštetih igrač tudi sam Božiček včasih več ne ve, kaj je res dobra igrača ali igra. Da bo tudi letos prinesel otrokom kakovostno darilo, ki bo otrokom narisalo nasmešek na obraz in prižgalo veselje v srcu, smo mu pripravili nekaj odličnih predlogov, s katerimi ne bo mogel zgrešiti.

Singin Božiček nosi samo pametna darila

Naj se sliši še tako čudno, a Singin Božiček nosi samo pametna darila. Le kakšna pa so to darila? Takšna, ki niso narejena le za površinsko zabavo, temveč poleg zabavnega elementa združujejo tudi ustvarjalnost, poučnost, opazovanje, raziskovanje, krepitev domišljije, gibanja, motoričnih spretnosti ali kakšno drugo aktivnost. Dobro darilo v otroku prebuja speči potencial in ga navdušuje nad novimi stvarmi. Sploh v sodobnem času je to še bolj pomembno, saj past prekomerne uporabe sodobnih tehnologij preži skoraj na vsakem koraku.

Poučna in zabavna brez primere!

Res kakovostna darila predstavljajo knjige ter igri iz tehnološko napredne inovativne zbirke KUKU – Zabavno učenje. Gre za sodobnim otrokom izjemno privlačne izdelke, ki v sebi združujejo klasične ter novodobne pristope do novega znanja. Seveda na igriv in zabaven način! Knjige iz zbirke KUKU – Zabavno učenje so primerne za otroke med 2. in 12. letom starosti (odvisno od posamezne knjige), njihova izčrpnost, poglobljenost in dovršenost pa bo navdušila tudi odrasle! Letošnji težko pričakovani knjižni novosti sta Človeško telo in Dinozavri, zbirki pa sta se pred kratkim pridružili tudi drugačni igri spomina Vesele živali in Prometna zabava, ki za razliko od klasične različice te igre krepita slušni spomin. 

V zvezi s to prečudovito zbirko imamo dve dobro novici! Prva je ta, da isto interaktivno pisalo, ki ga potrebujete, da knjiga oživi in prične govoriti, deluje prav v vseh izdelkih, druga pa ta, da se zbirka vsako leto poveča za nove čudovite in poučne vsebine. Investicija v takšno darilo se brez dvoma večkratno povrne. Ne samo zaradi navdušenja otrok.

Deklice bodo najbolj vesele …

Deklice obožujejo ustvarjanje, lepoto, čarobnost, milino ter vse, kar je prijetno in prijazno. Prav takšna pa je zvezdna kolekcija izdelkov Nebulous Stars, ki jo odlikujejo visoka stopnja estetike, ustvarjalnosti in pozitivnih vrednot.

Med zvezdnimi izdelki sta prav posebna pripomočka, ki ju bodo mlajše pa tudi starejše deklice izjemno vesele. To sta svetleča LED-podloga za prerisovanje ter posebno električno razpršilno pero, s katerim je mogoče s posebno tehniko s pomočjo flomastrov ustvariti prečudovite umetnije! Oba izdelka spadata med darila, ki bodo v uporabi več let in bodo mlade umetnice navduševala dolgo časa. 


Nekoliko mlajše deklice in vse ljubiteljice zbirke se bodo v hipu zaljubile v zvezdnato punčko Nebulio, ki s svojimi posebnimi očmi, snemljivim nakitom in drugimi zanimivimi lastnostmi očara prav vsakogar. Na voljo sta tudi njeni prijateljici zelena Marinia in roza Petulia.

Za mlade raziskovalce in pustolovce 

Obstaja res lepo število dobrih raziskovalnih setov, ki se jih bodo razveselili predvsem tisti otroci, ki jim zakajev ne zmanjka. Podajamo samo 12 odličnih predlogov, vi – ki otroka najbolj poznate – pa boste ocenili, kateri bo zanj res pravi:

1. Rakovica na hibridni pogon –  v sončnem vremenu deluje na s pomočjo sončne energije, otrok pa jo mora najprej sestaviti sam.

Nakup

2. Robot Dominobot je poseben robot za postavljanje domin, ki ga je potrebno najprej sestaviti.
3. Električni labirint – spoznavanje električnega krogotoka in igranje hkrati!
4. Set za Gojenje kristalov s pomočjo kemijskih poskusov ustvarja čudovite prave kristale in navdušuje nad kemijsko znanostjo.
5. Model Zemlja Luna na zabaven način popelje v čudoviti svet vesolja in astronomije.
6. Set Perfect Parfume Lab ponuja vse, kar je potrebno za proizvodnjo lastne proizvodnje dišav in vpeljuje v svet kemije na izjemno dišeč način!

Nakup

7. Nora znanost o jajcih je še eden od izvirnih načinov, kako približati svet znanosti, ki je običajno vedno na dosegu roke – na primer v kuhinji.
8. Mladi pustolovec v svoji škatli ponuja osnove tehnik preživetja v naravi – od učenja Morsejeve abecede do pridobivanja vode iz rastlin itd.
9. Detektor kovin – nepogrešljiv pustolovsko-raziskovalni pripomoček, ki deluje zunaj v soncu, dežju in snegu.10. Zmogljiv mikroskop znamke National Geographic je čudovit pripomoček, ki bi moral spremljati vsako otroštvo, saj navdušuje nad lepotami narave, sveta in življenja nasploh.
11. Vulkani sveta so prva sestavljanka tektonske karte na svetu, na kateri je mogoče ustvariti prave vulkanske izbruhe in lavina jezera.
12. Čudesa zemlje pa omogočajo spoznavanje sveta skozi delovanje geologije, fizike in kemije, ki sledi kamninskemu krogu našega planeta. Omogoča ustvarjanje in spoznavanje vulkanov, mineralnih vrelcev, izkopavanje poldragih kamnov, okostij in še marsikaj.

Nakup

Mladi geniji bi izbrali tole …

Mladim brihtnim glavcam, ki imajo genialne ideje, je najbolje izbrati takšno darilo, ki vsebuje kak trd oreh – seveda ne dobesedno. ;) Najbolje jih bodo okupirale različne miselne igre ter izzivi, na primer miselna igra Kocka 2x2 in 3x3 ali miselni izziv Nutcase

Nakup

Kaj pa umetniki in umetnice, ustvarjalci in ustvarjalke?

Nekateri otroci ne morejo preživeti niti dneva brez ustvarjanja. Gre za bodoče kreativce, ki jih svet še kako potrebuje. Nikoli jim ne zmanjka idej in navdiha. Takšni bodo najbolj veseli spodnjih predlogov daril:

Spin art je pripomoček za ustvarjenje zanimivih unikatnih umetnin.
Set Spiralna umetnost omogoča ustvarjanje čudovitih simetričnih likov in mandal s pomočjo posebnih šablon. 
Svetleča podloga za prerisovanje Dinosart bo mladim umetnikom le še podžgala domišljijo in jim ponudila napredne možnosti ustvarjanja.

Nakup

Slikanje z diamanti ponuja različne motive, ki jih je mogoče pobarvati s pomočjo posebne vrste slikanja s pomočjo številk, ki je vedno bolj priljubljeno.
Podrgni in naredi je set, ki omogoča ustvarjanje krasnih slik s pomočjo šablon in posebne tehnike praskanja.
Lovilec sanj je set za izdelavo dekorativnega pripomočka za odganjanje grdih sanj.

Nakup

Kakovostne lesene igrače za dojenčke in malčke

Dojenčkom in malčkom je najbolje ponuditi kakovostno igračo, s katero se zamoti, igra, spoznava svet in uči. Če je le mogoče, še kakšno leto počakajte s sodobno tehnologijo, ki jo bo v vsakem primeru hitro spoznal. Izjemno priljubljene med najmlajšimi so certificirane lesene igrače EverEarth, ki s svojo barvitostjo, toplino in didaktičnostjo na igriv način malčka vpeljujejo v veliki svet. Malčki obožujejo glasbo in jih bo tale lesen ksilofon povsem očaral, izjemni lesen igralni center 7 v 1 zamotil za res dolgo časa, prav tako pa tudi lesena steza za avtomobile, set za kuhanje oziroma čajanko ali kakšna druga lesena igrača.

Posebna praznična ponudba najlepših daril 

Posebna praznična Singina ponudba dobrih Miklavževih, Božičkovih in novoletnih daril bo na voljo kar do 20. decembra, tako da bodo prav vsi dobri možje imeli dovolj časa, da otrokom pripravijo kakovostno presenečenje. V praznični darilni ponudbi je več kot 270 različnih iger, igrač ter ustvarjalnih oziroma raziskovalnih pripomočkov, ki jih bodo otroci neznansko veseli!

Naj jih letos pod smrečico pričaka nekaj zabavnega in ustvarjalnega ali poučnega, da bodo v novo leto lahko vstopili še bolj nasmejani in polni igrivih modrosti!

Najnovejše objave

Kategorije igrač