Gojenje kristalov - deluxe

14+ let
Na zalogi
19,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Zabavni kemijski poskusi s katerimi boste vzgojili barvite kristale v priloženih posodicah.
Preberi več
  • Blagovna znamka: 4M
  • Črtna šifra: 4893156039156
  • Šifra izdelka: 450070
  • Šifra proizvajalca: 00-03915
  • Dimenzije: 8 × 24 × 21,5 cm
  • Teža: 0,58 kg
  • Priročnik: Prenos

Opis izdelka

Zabavni kemijski poskusi s katerimi boste vzgojili barvite kristale v priloženih posodicah.

3x velika vrečka z zmesjo za bele kristale, 3x majhna vrečka s sejalno mešanico, 1x posoda za mešanje, 1x sejalna žlica, podstavki (1 velik, 2 srednja in 4 majhni), prozorni pokrovi (1 velik, 2 srednja in 4 majhni), šablone v obliki prstana (1 velika, 2 srednji in 4 majhne).

Poleg stvari iz kompleta potrebujete še: posodo vrele vode, merilni vrč, predpasnik, zaščitna očala in gumijaste rokavice.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

Naziv: GOJENJE KRISTALOV - DELUXE art. 03915 Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Celotno sestavljanje in delovanje projekta mora biti narejeno in nadzorovano s strani odrasle osebe. Priporočena starost: 10+ Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od 10 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok mlajših od 10 let. Uvoznik in distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si/4m. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač