Slikanje z diamanti - POP več motivov

8+ let
Na zalogi
12,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Diamantiny Level Up linija je za tiste, ki imajo radi umetnost slikanja s številkami. Kot sproščujoča dejavnost ali kot trening za pozornost, postaja »barvanje po številkah« priljubljeno po vsem svetu med mladimi in odraslimi.
Preberi več
  • Blagovna znamka: Nice
  • Črtna šifra: 8056779960016
  • Šifra izdelka: 410800
  • Šifra proizvajalca: 96000
  • Dimenzije: 32 × 32 × 2,4 cm
  • Teža: 0,25 kg

Opis izdelka

Diamantiny Level Up linija je za tiste, ki imajo radi umetnost slikanja s številkami. Kot sproščujoča dejavnost ali kot trening za pozornost, postaja »barvanje po številkah« priljubljeno po vsem svetu med mladimi in odraslimi.

Kako deluje?
1. Sliko razporedite na mizo.
2. Odstranite folijo, da odkrijete del dizajna, ki ga želite okrasiti, preostali del pustite pokrit. To ponavljate toliko časa, dokler slika ni končana.
3. Vzemite list z barvno legendo in vedno ga imejte na dosegu roke.
4. Izberite barvo, s katero želite začeti, odprite ustrezno vrečko diamantov, tako da jih vsujete v posodo.
5. S konico peresnika-aplikatorja odstranite malo voska s slike (ne jemljite preveč, samo pokrijte konico).
6. S peresom poberite diamant in ga nanesite na številko ustrezne barve (ponovite).

Opomba: Izdelek je na voljo v različnih motivih. Cena je za 1 kos. Pri oddaji naročila lahko v polje Opomba navedete želeno barvo/motiv/različico izdelka.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

Naziv: SLIKANJE Z DIAMANTI - POP VEČ MOTIVOV art. 96000 Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Preden izdelek izročite otroku, odstranite vso embalažo. Shranite ta navodila za referenco v prihodnje. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Nepravilna uporaba je lahko nevarna. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Set hranite zunaj dosega majhnih otrok. Opozorilo! Komplet je primeren za otroke, starejše od 8 let. Priporočena starost: 8+ Diamantiny Level Up linija je za tiste, ki imajo radi umetnost slikanja s številkami. Kot sproščujoča dejavnost ali kot trening za pozornost, postaja »barvanje po številkah« priljubljeno po vsem svetu med mladimi in odraslimi. Kako deluje? 1. Sliko razporedite na mizo. 2. Odstranite folijo, da odkrijete del dizajna, ki ga želite okrasiti, preostali del pustite pokrit. To ponavljate toliko časa, dokler slika ni končana. 3. Vzemite list z barvno legendo in vedno ga imejte na dosegu roke. 4. Izberite barvo, s katero želite začeti, odprite ustrezno vrečko diamantov, tako da jih vsujete v posodo. 5. S konico peresnika-aplikatorja odstranite malo voska s slike (ne jemljite preveč, samo pokrijte konico). 6. S peresom poberite diamant in ga nanesite na številko ustrezne barve (ponovite). Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač