Nebulous Stars in Dinosart - Šolske potrebščine, ki navdušujejo otroke

Konec šolskega leta je končno tu! In s tem prihajajo tudi razburljive dogodivščine, ustvarjalne počitnice in seveda, novosti na področju šolskih potrebščin!

Četudi so ocene že zaključene, pa je potrebno do začetka naslednjega šolskega leta poskrbeti za marsikaj, med drugim tudi za nakup novih učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin. Da bo poletje res brezskrbno, sproščeno in mirno, je najbolje za šolske potrebščine poskrbeti že sedaj. Zadnji avgustovski dnevi naj bodo tako namenjeni le strogemu uživanju in vzornemu počitnikovanju, ne pa stanju v dolgih vrstah in čakanju na ta svinčnik, oni zvezek in tisti nahrbtnik. 😊

Kakšne šolske potrebščine izbrati?

Ker so šolske potrebščine pomemben del otrokovega učenja in izobraževanja, je smiselno, da so izbrane preudarno. Poleg tega, da so zasnovane funkcionalno in da dobro služijo svojemu namenu, naj – če je le mogoče – spodbujajo otrokovo kreativnost, hkrati pa naj bo njihov izgled v prvi vrsti všeč otroku, ki jih bo uporabljal.

Fantje in dekleta se pogosto med seboj razlikujejo po interesih, zato so jim navadno všeč tudi drugačne stvari. Da bodo oboji kar se da zadovoljni s svojimi šolskimi potrebščinami, sta poskrbeli priljubljeni liniji kreativnih pripomočkov - Nebulous Stars, ki jo obožujejo dekleta, ter Dinosart, ki jih imajo radi fantje. 

Zakaj dekleta obožujejo izdelke Nebulous Stars?

Preprosto zato, ker je Nebulous Stars blagovna znamka izredno estetsko zasnovanih šolskih potrebščin, ustvarjalnih setov, pripomočkov in igrač, ki se osredotoča na ustvarjalnost, pozitivne vrednote, vzpodbudna sporočila ter pristen stik s seboj in drugimi. Njihove šolske potrebščine so oblikovane tako, da spodbujajo in krepijo domišljijo in notranji svet, kar deklice še posebno obožujejo. V liniji Nebulous Stars najdemo različne šolske potrebščine, kot so na primer barvice s šilčkom, flomastri, različni svinčniki, samostoječe peresnice, ... Ljubiteljice Zvezdic pa tudi že težko pričakujejo priljubljene tridelne polne peresnice v novi obliki in preobleki, ki bodo kmalu pri nas. Vse izdelke znamke Nebulous Stars krasijo čudovite ilustracije, ki vzbujajo občutek harmonije, miru in lepote. 

Šolske torbe in nahrbtniki Nebulous Stars so vroča novost letošnjega leta

Da bodo v novem šolskem letu čudovite šolske potrebščine lahko shranjene na varnem in lepem mestu, bo poskrbela letošnja novost, in sicer klasični šolski nahrbtniki (v roza in modri barvi) ter vrhunski nahrbtniki na koleščkih (v roza in modri barvi) z Nebolus Stars motivi. Obe različici roza nahrbtnika krasita zvezdica Nebulia in njen čarobni konj Firiaz, modri verziji izdelka pa zvezdni prijateljici Isadora in Iceana.

Nakup

Poleg šolskih torb pa so med letošnjimi novostmi tudi mehke samostoječe peresnice v štirih različnih barvah ter komplet zanimivo pakiranih barvic s šilčkom, ki se bo krasno podal ravno k prej omenjeni peresnici. A to glede novosti še ni vse – julija prihajajo nove čarobne šolske potrebščine, nad katerimi bo vaša šolarka več kot navdušena.

Fantje imajo raje dinozavre 

Ker imajo fantje (in tudi nekatere punce 😊)običajno radi bolj strašne in vznemirljive motive ter drugačne barve, bodo raje izbrali tudi šolske potrebščine v takšnem slogu. Znamka Dinosart je zato kot nalašč za fante, saj združuje visoko stopnjo praktičnosti in ustvarjalnosti svojih izdelkov z motivi strašnih dinozavrov. Trenutno so v ponudbi šolskih potrebščin bogato založena 3-delna peresnica, 18-delni komplet barvic v posebnem etuiju s šilčkom (na voljo sta dva motiva) in 10-barvni kemični svinčniki, ves čas pa se nabor izdelkov znamke Dinosart tudi povečuje.

Nakup

Izkoristite akcijo na vse igrače, igre in šolske potrebščine!

Da bodo nakupi šolskih potrebščin in daril ob koncu šolskega leta še prijaznejši, vam je v naši spletni trgovini do 25. junija na voljo 15-odstotni popust na VSE igrače, igre in šolske potrebščine – pri nakupu uporabite kodo POCITNICE15

Kaj je še pomembno pri izbiri šolskih potrebščin?

Čeprav se rado zgodi, da se v naglici kar zagrabi prve šolske potrebščine, pa naj bo tak način kupovanja zgolj izjema in ne pravilo. Šolske potrebščine naj bodo poiskane, izbrane in kupljene premišljeno in preudarno, saj bodo le tako vse naslednje šolsko leto lahko dobro služile vsem potrebam šole, učenja pa tudi ustvarjanja.

Pri nakupu šolskih potrebščin je tako pomembno upoštevati več dejavnikov. Med njimi so pomembnejši naslednji:

1. Kakovost: Izberite potrebščine, ki so izdelane iz kakovostnih materialov, saj bodo bolj vzdržljivi izdelki tudi dlje uporabni. Preverite, ali so na primer svinčniki in barvice dovolj trdni, nalivna peresa zanesljiva ...

Nakup

2. Praktičnost oziroma funkcionalnost: Pri izbiri šolskih potrebščin bodite pozorni tudi na njihovo praktičnost. Izberite na primer šolsko torbo oziroma nahrbtnik z dovolj prostora za vse potrebščine (a naj ne bo prevelika), prepričajte se, da imajo zvezki ustrezen oziroma priporočen razmik vrstic za pisanje, da izberete pravo ravnilo ali šablono, da izberete komplet barvice s širokim naborom barv itd.

Nakup

3. Količina in vrsta potrebščin: Glede na seznam šolskih potrebščin, ki ste ga prejeli v šoli, si priskrbite ustrezno količino potrebščin, ki jih otrok potrebuje v določenem razredu – dovolj zvezkov, barvic, lepilo, škarje, risalni blok z dovolj listi ... 

Nakup

Zakaj šolske potrebščine nakupiti že junija?

Šolske potrebščine je najbolje kupiti junija tudi zato, da se težko pričakovane poletne počitnice lahko za šolarje in starše pričnejo že ZDAJ! Uživajte v njih, kot se le da!

Kategorije igrač