Spoznajte Avenir – čudovito novo ustvarjalno kolekcijo za otroke!

Ker brez ustvarjanja ni srečnega otroštva, niti dobrega poletja :), smo se te dni razveselili novih čudovitih izdelkov za ustvarjanje! 

Ustvarjalna kolekcija Avenir bo navdušila vse male in velike ljubitelje risanja, barvanja, praskanja, šivanja ter ustvarjanja s papirjem; nedvomno pa bo prinesla tudi svež ustvarjalni veter, nove ideje in čudovite možnosti za obdarovanje. Kdo si ne bi želel tako lepega darila, kot je eden od 45 novih kreativnih setov blagovne znamke Avenir?

Med različnimi kreativnimi dejavnosti in motivi bo vsak našel pravega zase

Ta nova generacija ustvarjalnih igrač oziroma setov, ki krepijo domišljijo, ročne spretnosti in iznajdljivost, bo otroke – deklice in dečke – navdušila tudi zaradi svoje raznolikosti. Otroci namreč svojo umetniško žilico in navdih radi uresničujejo po različnih poteh. Čeprav sta klasično risanje in barvanje še vedno priljubljeni in koristni ustvarjalni aktivnosti, pa so pravi hit med otroki predvsem kreativni kompleti, ki ponujajo ustvarjenje z dodano vrednostjo. 

Med kreativnimi seti znamke Avenir je tako mogoče najti krasne barvite praskanke za mlajše in starejše otroke, raznolike origamije, komplete za čarobno vodno barvanje, ustvarjanje prve slikovne knjige ter komplete za šivanje prve lutke in prve plišaste torbice.

Nakup

Tri vrste praskank in enajst različnih motivov

Praskanke Avenir ponujajo krasno protiutež času, ki je tudi med otroki prevečkrat preživet pred zasloni. Čudoviti pravljični, živalski in drugi motivi otrokom nudijo brezčasno in kreativno izkušnjo, ki pomirja, sprošča in navdihuje. Praskanke so razdeljene na tri kategorije, in sicer:

1. klasične praskanke za najmlajše (za otroke od 3. do 8. leta),
2. praskanke z dodatki (za otroke od 3. do 8. leta)
3. ter takšne z dodano lutko (za otroke med 5. in 10. letom). 

Nakup

Med praskankami za najmlajše je mogoče izbirati med motivi morskih prijateljev, pravljičnih vil, dinozavrov in morskih deklic. V vsakem setu je kar 8 praskank, tako da bo zabava s praskanjem po čarobni sliki mogoča več dni in ne le enega. Med praskankami z dodatki najdemo motive pand, koal in kengurujev, lenivcev in metuljev. Tiste, ki imajo priloženo lutko, so na voljo v tematiki pravljičnih vrtnih vil, samorogov in gozdnih živali

Poznate čarobno vodno barvanje?

Čarobno vodno barvanje je inovativna metoda barvanja s posebnim vodnim pisalom, ki črno-bel motiv obarva. Vse zgleda kot nekakšna barvita čarovnija, pri kateri se sploh ni mogoče umazati, saj je vodno pisalo seveda brezbarvno. Čudežno je mogoče pobarvati kar osem različnih motiv, med katerimi so princese 3v1z dodanimi igrami (labirinti, iskanje razlik ...), dinozavri 3v1, podvodni svet in druge priljubljene otroške tematike.

Kako zgleda to nenavadno barvanje, si lahko ogledate v tem nazornem videu. Vam je všeč, kajne?

Ustvari svojo prvo knjigo!

Na temo živali s kmetije, samorogov, morskih deklic, divjih živali, dinozavrov in avtomobilov pa bodo otroci nadvse uživali ob izdelovanju svoje prve prave slikovne knjige. Z velikimi nalepkami iz pene bodo lahko ustvarili osupljive likovne kreacije. Gre za aktivnost, ki bo med drugim izredno podprla tudi otrokove finomotorične spretnosti.

V tem videu si lahko pogledate, kakšna ustvarjalna zabava čaka vašega otroka, ko bo v roke dobil kreativni set s svojo prvo knjigo.

Nakup

Origami – priljubljena umetnost iz papirja

Umetnost z origamiji je močno priljubljena med otroki, pa tudi odraslimi. V vsakem od šestih setov je kar 40 obojestranskih listkov za zgibanje. Na voljo so origamiji v treh različnih težavnostnih stopnjah – na škatli pred nakupom preverite, za katero stopnjo gre. Kateri motiv bo najbolj navdušil vašega otroka ali morda kar vas: dinozavrov svet, oceanov svet, samorogov svet, letališče, živalski vrt ali hišni ljubljenčki?

Šivanje je vedno v modi

Šivanje je zabavna in praktična aktivnost, ki je že stoletja priljubljena. Sploh sodobnim otrokom še posebej koristi, saj jih vsaj za določen čas oddalji od prekomerne uporabe sodobne tehnologije, hkrati pa krepi njihove motorične veščine, domišljijo in pogum za uresničevanje različnih idej. Ko otrok sam ali s pomočjo odraslega sešije svojo prvo lutko za igranje (na voljo je kar osem različnih motivov za šivanje), bo zagotovo pokal od ponosa in zadovoljstva, kar ga bo še bolj navdušilo za svet šivanja. Kako zašiti na primer ljubkega plišastega jelenčka, si lahko ogledati tukaj

Nakup

Dekleta pa si bodo poleg svoje igrače same rade sešile tudi mehko plišasto torbico z enim od šestih živalskih motivov. Poleg tehnike šivanja bodo otroci ob tem kreativnem setu spoznali tudi osnovo znanje kvačkanja. Kako se zašije torbico v obliki zajčka, je mogoče videti tukaj.

Vsi seti za šivanje znamke Avenir so primerni za otroke med 6. in 12. letom, seveda pa se z njimi ni prepovedano kratkočasiti tudi kasneje. 😉

Nakup

Podprite otrokovo ustvarjanje!

Otroci med ustvarjanjem spoznavajo sebe, svet in svoja čustva, krepijo različne spretnosti in domišljijo, se sproščajo ter še mnogo koristnega, zato njihovo voljo po kreativnem udejstvovanju vedno odprto pozdravite. Risanje, šivanje, lepljenje, barvanje, slikanje, oblikovanje, prerisovanje in barvanje so aktivnosti, ki na dolgi rok dajo otrokom mnogo več, kot morda zgleda na prvi pogled.

Naj živijo barve, naj živijo nove ideje in naj živi neskončen svet ustvarjanja! 🥳

Kategorije igrač