Vroča novost: Namizne arkadne igre za retro druženja v digitalni dobi

Sedemdeseta in osemdeseta se vračajo! Z njimi pa arkadne igre! Kot novost so spet obiskale Slovenijo, vendar tokrat v namizni preobleki.

Še posebej bodo arkadnih iger v novi preobleki veseli očetje in sinovi. A če bi rekli, da v teh klasičnih popularnih igrah uživajo samo fantje, bi dekletom naredili veliko krivico. Arkadne igre so odlična zabava za fante in dekleta vseh starosti in zanimanj! Še najbolje je, ko tekmujejo med seboj, in ko dekleta fantom pokažejo, da so nalogi še kako kos. 😎

Tokrat navdušenja zlepa ne bo zmanjkalo, saj so na dosegu roke kar štiri priljubljene retro arkadne namizne igre, tako da bo vsak ljubitelj našel svojega favorita. Ali več njih. 😉

Kaj so arkadne igre in kako to, da so se vrnile?

Klasične arkadne igre so igre, ki jih ponujajo igralni avtomat. Običajno se jih najde na javnih mestih, kot so na primer zabavišča in trgovski centri, njihovo igranje pa je potrebno plačati s kovanci. Navadno gre za videoigre, fliperje ali druge mehanske igre. Njihova priljubljenost je do začetka devetdesetih leti malce upadla, saj so se takrat pojavile prve računalniške igre ter različne igralne konzole, kmalu za tem pa še splet, ki je tudi v svet igranja iger prinesel vrsto sprememb.

Sedaj pa so se arkadne igre v vsem svojem blišču vrnile – seveda v sodobni preobleki, ki bo navdušila tako ljubitelje klasičnih arkadnih iger, kakor tudi ljubitelje najnovejše tehnologije. V namizni neonski različici bodo združevale in povezovale različne generacije, to pa je v tem večkrat odtujenem času velika prednost!

Štiri namizne arkadne igre za igranje brez meja

4 arkadne igre SingaGames so edinstvene in edine arkadne igre te vrste v Sloveniji. V Singa svet igrač smo se potrudili, da to sodobno retro klasiko in svetovno novost, to jesen pripeljemo v naše loge. Jesenski čas, ki bo prav kmalu zadišal po praznikih, je seveda kot nalašč za domače zabave. Prav tako vsak dan krajši dnevi prinašajo več časa preživetega v notranjih prostorih. Štiri neonske svetleče namizne arkadne igre bodo poskrbele, da prav nikomur ne bo dolgčas! Elektronski fliper, Streljanje v lebdeče tarče, Elektronska košarka in Elektronski zračni hokej bodo poskrbeli za popolno in razigrano razvedrilo! Jih poznate? Jih že imate? 😀

Fliper v elektronski preobleki je velik hit

Elektronski fliper je med arkadnimi igrami najbolj poznan. Prenovljena elektronska verzija tako kot klasični fliperji v igralnih salonih zagotavlja obilo vznemirljive zabave. Cilj te namizne arkadne igre je doseči čim več točk, preden žogica še tretjič uide med obe ročki. Igro fliper spremljajo značilni elektronski zvoki, medtem ko se na elektronski tabli beležijo točke. Elektronski namizni fliper res odlično oponaša klasičnega, saj ima vse funkcije pravega igralnega avtomata, in zato pričara resnično retro vzdušje. Fliperjeve tarče dejansko zavibrirajo, ko žogica zadane ob njih, neonske LED-lučke pa zasvetijo, ko igralec zbere točko ali preseže določen mejnik – le poglejte! Igro je mogoče igrati na tri načine, in sicer samostojno, v dvoje ali pa tako, da se igralci med igro izmenjujejo, pri tem pa vsak poskuša postaviti vedno nov rekord! To igro bodo oboževali tako očetje, sinovi, mame in hčerke, kakor tudi vsi, ki se navdušujejo nad igranjem najrazličnejših računalniških oziroma elektronskih iger. 

Nakup

Streljanje v lebdeče tarče je boljše od pikada

Streljanje v lebdeče tarče (neon serija) bo navdušilo vse ljubitelje metanja in streljanja v tarčo, tudi oboževalce pikada. Gre za arkadno namizno igro, v kateri vsak igralec poskuša čim večkrat zadeti tarčo. A stvar ni tako preprosta, kot se zdi na prvi pogled, saj gre na posebno tarčo z lebdečimi kroglicami, ki so povrh vsega različnih velikosti. Cilj igre je s čim manj streli zbiti iz zraka vse kroglice. Naj se vznemirljiva tekma prične! Kako deluje ta Hover Shot igra, si lahko ogledate v tem videu. 

Nakup

Elektronska košarka za vse ljubitelje športa 

Elektronska košarka v neon različici je namizna arkadna igra, ki jo obožujejo vsi ljubitelji športa, tudi tisti bolj sedečega tipa, ki imajo najraje šah. 😁 V tej igri glavno vlogo igra čas – bitka s časom je poleg metanja na koš namreč ves čas v ospredju. Vznemirljivo vzdušje na domači mizi je zagotovljeno! Tisti, ki v najkrajšem času zadene največ košev, prevzame vodstvo! Ves čas pa nazorna LED-tabla s 60-sekundnim odštevalnikom beleži rezultate, ki jih dosežejo igralci – domači in gosti. Če jo boste igrali doma, veste, kateri ste, prav tako, če jo boste igrali na obisku. 😉 To namizno arkadno igro dopolnjujejo tudi značilni elektronski zvočni učinki, ki še povečujejo vznemirjene, napetost in zabavo. Gremo, športniki! Še prej pa poglejte sem, kako se to drugačno košarko sploh igra.

Nakup

Elektronski zračni hokej namesto namiznega nogometa

Elektronski zračni hokej (neon serija) bo navdušil vse ljubitelje namiznega nogometa, prav tako pa tudi arkadnega hokeja. Kdo bo prvi plošček spravil v nasprotnikov gol? A plošček po igralni površini ne drsi, temveč lebdi in prav lepo poskakuje, tako da izzivov in smeha med igranjem ne bo zmanjkalo! Čim prej na ta posebni hokej izzovite najboljšega prijatelja! Navdušena bosta! Kako v živo zgleda igranje te priljubljene namizne arkadne igre, si lahko ogledate tukaj.

Nakup

Ta odlična darila vam pripeljemo z brezplačno dostavo!

Ker gre za res super družabne igre in ker Miklavž, Božiček in dedek Mraz že malo razmišljajo, s čim bodo obdarili otroke, vse štiri arkadne igre vsaj do konca letošnjega leta dobite z brezplačno dostavo. 🎁

Vpeljite v svoj dom brezskrbno igro in pridih nostalgije. Jesen in zima bosta kot nalašč za dolga in zabavna druženja. Ob skodelici čaja ali vroče čokolade ter seveda ob namiznih arkadnih igrah! 

Kategorije igrač