Nova Nebulous Stars linija za ustvarjanje najlepših utrinkov želja

Priljubljena dekliška znamka ustvarjalnih igrač Nebulous Stars znova navdušuje!

 

Dekleta je spet zaobjela kreativna mrzlica, ki so jo prinesli čudoviti ustvarjalni pripomočki z imenom Shooting Star Maker. Toliko utrinkov, kot bo na obličje Zemlje letos padlo, ni v vsej zgodovini padlo še nikoli poprej. Gre za več čudovitih setov, ki se jih bo razveselila vsaka deklica, pogosto pa tudi njena mamica.

Najdragocenejša presenečenja so narejena izpod spretnih otroških rok

Ustvarjanje od A do Ž otrokom prinese res ogromno – od razvijanja motoričnih spretnosti in domišljije do iskanja kreativnih rešitev, krepitve stika s samim seboj, tkanja lastnih sanj ter prijetnega sproščanja. Prav zato so ročno izdelana darilca izpod otroških rok pravi zaklad za tistega, ki jih ustvari, kot tudi za tistega, ki jih dobi. Sploh dekleta prav posebej obožujejo dvosmerno cesto presenečenj. Lepo je podarjati, prav tako pa je lepo dobiti čudovito darilce.  

S pomočjo nove kreativne zvezdne kolekcije bo v dekliških prijateljstvih še bolj sijalo od zvezdnega blišča, utrinkov izpolnjenih želja in drobnih iskrivih presenečenj. Ker prihaja tisti čas v letu, ko sta izkazovanje pozornosti in obdarovanje še posebno v ospredju, je ustvarjalni pripomoček Shooting Star Maker v Slovenijo prispel v najboljšem možnem trenutku! 🎁 ✨

Kaj vse vsebuje novi ustvarjalni hit in kako narediti najlepša zvezdna darilca?

Kolekcijo zvezdnih presenečenj Shooting Star Maker sestavljajo osnovni set in dodatni paketi, s katerimi lahko še nadgradite ustvarjalno izkušnjo. Najpomembnejši je osnovni set, ki poleg vrste ustvarjalnega materiala vsebuje tudi navdušujočo napravo za izdelovanje zvezd. Z njeno pomočjo bo vsaka deklica lahko izdelala vrsto zvezdnih utrinkov, v katere je mogoče skriti drobna presenečenja, na primer čudovito zapestnico prijateljstva, krasen obesek za ključe, barvite konfete ali navdihujoča sporočila. Kako zabavno, preprosto in dobrih energij polno je ustvarjanje s tem kreativnim setom, ki lahko ogledate v spodnjem videu. Čudovito, kajne? 🥰

Trije dodatni paketi: sporočila v steklenički, cvetoča sporočila in papirnate zvezde

Da ustvarjanju in idejam ne bo konca ne kraja, bodo poleg osnovnega seta poskrbeli še trije dodatni. Z dodatnim paketom Sporočilo v steklenički bo papirnate zvezde mogoče opremiti s čudovitimi stekleničkami, v katere je mogoče priložiti pozitivna sporočila (setu jih je priloženo res ogromno, in to v 14 različnih jezikih), bleščice, bleščeči prah, konfete ali kaj drugega. Seveda naj bo glavna sestavina stekleničk pozitivna energija – ta setu ni priložena, ker jo že imate pri sebi! 😉💜

Nakup

Drugi dodaten paket zvezdam presenečenja ponuja rožnato dopolnitev. Cvetoča sporočila v škatli med drugim skrivajo tudi pet bleščečih obeskov za ključe z motivom rožice, ki se ga bo razveselila prav vsaka mlajša ter tudi nekoliko starejša deklica.

Nakup

Čeprav osnovni ter dodatna seta vsebujejo skupaj kar 22 zvezdnih predlog, zna v ustvarjalno-obdarovalni vnemi papirnatih zvezd tudi zmanjkati. Prav zato so na voljo papirnate zvezde brez dodatkov, ki bodo omogočile izvedbo vseh idej, ki se ves čas sproti pojavljajo. Paket ali dva papirnatih zvezd je vedno dobro imeti na zalogi, kajti nikoli se ne ve, kdaj spet pride na obisk najboljša prijateljica. In drobno srčno presenečenje je vedno lepo imeti na dosegu roke. 🤗

Nakup

Zgodba ustvarjalnim trenutkom doda piko na i

Osnovni set ter dodatna paketa kolekcije Shooting Star Maker dopolnjujejo tudi navdihujočega zgodbe o Nebulous Stars zvezdicah. V setih boste tako našli zgodbo o zvezdici Estrelii, Coralii ali  Petulii. Vsaka bo vašo deklico popeljala v osupljiv svet zvezdnih utrinkov, lepih želja, spodbudnih misli in dobrih vzorov.

Ob kateri priložnosti podariti Shooting Star Maker?

Podarjanje zvezd presenečenja je prijetno in zabavno. Še prijetnejše pa je podarjanje teh kreativnih setov! Najprej pa je potrebno imeti ali podariti osnovni set, ki vsebuje napravo za izdelavo darilnih zvezd. 

Nakup

Katere priložnosti so najprimernejše za podarjanje teh, lahko pa tudi drugih ustvarjalnih setov znamke Nebulous Stars?

Podarite jih lahko za:

  • rojstni dan
  • obisk po dolgem času,
  • za novoletno darilo,
  • kot darilo Miklavža, Božička ali dedka Mraza,
  • ob koncu šolskega leta,
  • kot nagrada za pomemben dosežek,
  • kar tako! 😉

Podariti ustvarjanje pomeni podariti ideje, domišljijo in sprostitev

V času, ki prepogosto prežet s sodobno tehnologijo, ki večkrat v dovolj veliki meri ne podpira razvoja domišljije in ročnih spretnosti, je podarjanje najrazličnejših pripomočkov in materiala za ustvarjanje res vredno zlata. Priljubljena dekliška kreativna znamka Nebulous Stars poleg novosti Shoting Star Maker ponuja še mnogo drugih možnosti za ustvarjalno in navdihujoče preživljanje popoldnevov in večerov. Poleg številnih setov, ki vključujejo barvanje, risanje, sestavljanje in druge prostočasne aktivnosti, so na voljo tudi kakovostni ustvarjalni pripomočki, kot so na primer barvice, flomastri in svinčniki, poleg tega pa tudi osupljivo lepe šolske torbe in nahrbtniki.

Če še ne veste, bodo deklice vesele prav vsakega z zvezdnim pridihom obarvanega darila! 💫

Najnovejše objave

Kategorije igrač