KUKU – Zabavne številke - prva novost te jeseni je tu!

Prvo jesensko presenečnje interaktivne zbirke KUKU - Zabavno učenje - lahko že najdete na najbolj govorečih knjižnih policah. ;)

Zanimivo, drugačno, tehnološko napredno, govorečo, interaktivno, zelo posebno, na vsaki strani poučno in zabavno knjižno zbirko KUKU – Zabavno učenje zdaj verjetno že dobro poznate. Pa veste tudi, da se ji je prejšnji mesec pridružila spet nova – nikakor pa ne zadnja – knjiga? Govoreča interaktivna knjiga Zabavne številke je vroča novost tega prednovoletnega časa, ki bo predšolske otroke na igriv in lahkoten način naučila računanja do 20, hkrati pa jih navdušila nad vsako številko posebej in še marsikatero zanimivostjo.

Kaj vse vas čaka v novi knjigi Zabavne številke?

Knjiga Zabavne številke bo s pomočjo več kot 2.100 različnih zvokov in besedil najmlajše (od 3. do 6. leta) popeljala na kmečko dvorišče, v trgovino z igračami, na plažo, med krošnje dreves in zagotovo še kam. Ker so to kraji, kjer je ves čas ogromno stvari za štetje in utrjevanje začetnega matematičnega znanja, bo sprehod po knjigi izjemno zabaven in hkrati koristen. Otroke bosta pri štetju in računanju v knjigi spremljala mala miška Maša ter mišek Luka. Malčke bosta prijetno spodbujala, da se tudi v svojem prostem času čim večkrat ozrejo naokrog ter urijo svojo sposobnost opazovanja, hkrati pa tudi štetja in utrjevanja pozornosti. Kadar jih na opazovanje vedno zanimive okolice ter njenih podrobnosti ne bosta utegnila spomniti mišja prijatelja, pa boste to lahko storili vi. Nežna spodbuda otroke preko opazovanja nevede zapelje v svet znanja in modrosti. »Danes štejem liste na drevesu, jutri na drevesu opazim ptico, potem se pozanimam, katero drevo je to in za katero vrsto ptice gre …« Tako gre to pri najmlajših, ki se učijo in spoznavajo svet izkustveno in skozi igro. Knjiga pa je pri tem vedno dobra podpora.

Nakup

Zgodnja ljubezen do matematike obrodi čudovite sadove znanja

Otroke je že pred vstopom v šolo na zabaven način smiselno naučiti preprostega računanja, logičnega sklepanja in ljubezni do matematike ter naravoslovja. Na tak način bo tudi učenje od samega začetka potekalo prijetnejše in tekoče. Kjer pa vse teče kot po maslu, ni razloga za upor, odpor ali slabo voljo. Da matematika ni noben bav-bav, naj otroci spoznajo še preden sedejo v šolske klopi. Lažje jim bo.

Sicer pa knjiga Zabavne številke – tako kot vsi preostali izdelki iz KUKU-zbirke – deluje le s pomočjo posebnega interaktivnega pisala. Nakup interaktivnega svinčnika, ki ga je mogoče v kompletu s knjigami Zabavna angleščina, Svet živali, Atlas sveta ali Učenje skozi igro, pa brez dvoma predstavlja odlično investicijo v otrokovo znanje in splošno razgledanost, saj deluje prav v vseh knjigah in izdelkih zbirke – tudi v družabnih igrah Prometna zabava in Vesele živali.

Nakup

Zbirko KUKU – Zabavno učenje letos najdete tudi na 39. knjižnem sejmu

November ni samo turoben čas, temveč tudi čas Knjižnega sejma in nakupa novoletnih daril. Med vsemi darili so knjige zagotovo eno od najlepših. Med 21. in 26. 11. 2023 bo na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču potekal že 39. knjižni sejem po vrsti, na njem pa boste našli tudi našo stojnico in vse čudovite knjige ter izdelke iz zbirke KUKU – Zabavno učenje. Tam kjer boste našli napis SINGA, boste zagledali tudi našo ekipo in celo kolekcijo poučnih KUKU-knjig. Seveda po posebnih sejemskih cenah! Zato si le zabeležite v koledar zgornji datum, da boste še pravočasno in po res dobrih cenah prišli do kakovostnih knjižnih daril. Na voljo je že enajst govorečih tehnološko naprednih knjig, med katerimi boste zagotovo našli pravo in navdihujočo za svojega otroka. Kaj ga ta hip najbolj navdušuje: Človeško telo, Dinozavri, Vesolje, Vozila in stroji ali kaj drugega?

Seveda boste na Knjižnem sejmu vse knjige lahko tudi prelistali, jih poslušali ter jih preizkusili. Ko enkrat osvojite KUKU-koncept, je navdušenje nad zbirko zagotovljeno! Če pa na sejem slučajno ne utegnete priti, lahko knjige preizkusite tudi v eni od naslednjih trgovin oziroma knjigarn po vsej Sloveniji. 

Enajst knjig, dve igri in več kot 30.000 zadovoljnih uporabnikov

Res smo ponosni, da je prvotna zbirka, v kateri so sprva bile le štiri knjige, zrasla do enajste knjige Zabavne številke, hkrati pa sta jo dopolnili tudi dve posebni družabni igri – poznana igra spomin na slušen (avdio) in ne vizualen način, kot smo ga vajeni do sedaj. Še bolj pa smo veseli in ponosni, da naša radovedna KUKU-družina šteje že več kot 30.000 zadovoljnih uporabnikov in uporabnic! Hvala vam za zaupanje. Posebej pa nas ganejo mnoga vaša sporočila, kako naše knjige pomagajo lažje vstopiti v zabaven svet znanja tudi otrokom, ki imajo različne zdravstvene izzive – od slabovidnosti, avtizma, različnih vedenjskih težav itd.

Se srečamo torej na Knjižnem sejmu, če ne pa vsaj na spletu! In ne pozabite, da za radovednim in s knjigami obarvanim novembrom pride veseli in radodarni december! 🎅😉 

Kategorije igrač