Po ustvarjalni poti do zvezd

Nebula ali meglica je izjemno lep nebesni pojav, oblak prašnih delcev in plinov, v katerem se rojevajo zvezde. Mistične legende pa pravijo, da je globoko v notranjosti vsake zvezdne meglice skrito srce. Srce iz katerega se rodijo posebne duše, duše čiste ljubezni in brezmejne lepote.

Tako so je rodila linija drugačnih izdelkov za vse otroške duše in mlade po srcu. Nebulous Stars® in njihove zveste prijateljice v otroku prebujajo nevidne zvezde in prižigajo luč, ki je včasih skrita za srebrno meglico. Za to meglico so doma pravljice, legende, nežna glasba srca in najžlahtnejša domišljija. Ustvarjalni seti in igrače s svojo milino in barvitostjo božajo otroško dušo, jo na neviden način spremljajo v svet radovednosti in ji pošiljajo spodbudna sporočila. Linija Nebulous Stars® deklicam starim od 6 do 12 let tako nudi edinstveno okolje, ki združuje estetiko, dobro počutje in pozitivne vrednote. Uči jih ustvarjalnih spretnosti za telo in dušo in če jim pred spanjem postavimo vprašanje, morda v sanjah nanj odgovorijo. Spoznajte čudoviti svet Nebulous Stars®.

V samem srcu meglice skupaj s svojo malo prijateljico Stello prebiva Nebulia, ki se ustvarjalno izraža s pomočjo svojih edinstvenih dolgih galaktičnih las — skupaj z njo in z veliko vaje lahko svoj slog najdete tudi sami.

Nedaleč stran živita Eclipsia in njena prijateljica Luna. Eclipsia nadvse rada opazuje čudovito nebo, oblake in gibanje planetov, ki jo navdihujejo, da ustvarja zgodbe in oblike na papirju — pokazala vam bo, da je lepota skrita povsod.

Marinia v družbi male Octavie kot druge zvezdice živi na nebu, ki pa si ga predstavlja kot prečudovit ocean in naravnost obožuje spanje v školjki — pogled na domišljijski svet jo pomirja in zasanja. Najraje od vsega pa poje. Prepričana je, da moraš zmeraj verjeti v svoje sanje.

S Petulio se boste podali v domišljijsko drevesno kupolo in se obdali z lepoto in barvami, skupaj s Palomo vam bosta pomagali ustvariti pomirjajoče pisane mandale in slikovite pokrajine.

Soseda Isadora s svojo prijateljico Auro najraje preživlja čas v svoji živopisani sobi in v zvezek zapisuje svoje misli, občutja in zgodbe. Pravzaprav brez svojega zvezčiča ne gre nikamor.

Hazelia pa je navdušena nad cvetjem, skupaj s svojo Elano obožuje njihov vonj, še rajši pa gre v gozd in opazuje, kako zaradi letnih časov drevesa spremenijo barve in odvržejo liste. Iz koščkov lesa izdeluje drobne cvetlice in figurice ali pa vanje vreže kako modrost.

Za Koralio in njeno Lyrio na svetu ni nič lepšega od koral, ki krasijo njeno sobo. Neverjetne korale navdihujejo nakit, ki ga izdeluje, da bi posnela ustvarjalnost in popolnost narave. Svoje ogrlice in zapestnice potem najraje podari prijateljicam.

Zvezdice Nebulous Stars® navdihujejo ustvarjalnost in ljubezen do vsega, kar nas obdaja. Na voljo je izjemno bogat izbor ustvarjalnih materialov in aktivnosti, s katerimi lahko deklice ustvarijo čisto svoje zvezdne meglice, si izmislijo domišljijske zgodbe, oblikujejo izvirne pričeske, polepšajo svoje domovanje ali izdelajo darilo za svoje sorodnike, prijatelje, …

Obiščite svet Nebulous Stars® in se s svojo zvezdo odpravite na čudovito in ustvarjalno domišljijsko potovanje.

Najnovejše objave

Kategorije igrač