KUKU, zabavno učenje je tu!

KUKU – Zabavno učenje je edinstven vzgojni koncept in tehnološka novost na področju učenja, ki otroku na izjemno privlačen, zabaven in varen način zagotavlja obilo zanimivih in poučnih informacij. 

Štiri prav posebne knjige iz zbirke KUKU – Učenje skozi igro, Atlas sveta, Svet živali in Zabavna angleščina bodo s čarobnim interaktivnim pisalom zaživele in otroka popeljale v svet znanja kar doma: Kuku, how do you do? Kuku, glej, kdo rjove tu!

Didaktično-tehnološka novost 

Skrivnost je v posebnem, tehnološko zasnovanem optičnem bralniku – interaktivnem pisalu KUKU, ki zvedavim glavicam knjigo predstavi na edinstven način, saj se besedam in slikam pridružijo tudi zvoki. Ko se s pisalom dotaknemo katerekoli točke v knjigi, slišimo ustrezno poučno razlago ali zanimivost, pisalo pa nam predvaja tudi zanimive kvize in igre ter glasbo in številne realne zvoke - levje rjovenje, petje ptic v džungli, zvoke vozil …, s čimer otrok poglobi zaznavno in učno izkušnjo. 16 GB prostora omogoča nalaganje ogromno zabavnega in poučnega materiala, baterija, ki se polni neposredno na vtičnici ali preko računalnika, pa kar do 8 ur nemotenega zabavnega učenja. Za vse knjige v zbirki potrebujete le eno pisalo, ki hkrati lahko služi tudi kot MP3 predvajalnik, USB ključek ali snemalnik zvoka.

Učenje skozi igro je otročje preprosto 

Malčki bodo s knjigo Učenje skozi igro na posebej zabaven in zanimiv način spoznavali svet okoli sebe in pridobivali veliko informacij, pomembnih za njihov razvoj. Spontano se bodo naučili številk, črk, barv in likov, z gospodom KUKU potovali skozi različne letne čase, spoznavali različna okolja in situacije, se naučili poimenovati različne predmete, poklice in mimogrede osvojili številna znanja, ki jih bodo v življenju potrebovali. S preprostimi igrami in kvizi bodo znanje še poglobili in z lahkoto samostojno vadili. Knjiga je nastala v sodelovanju z otroškim psihologom in je namenjena otrokom med 3. in 7. letom starosti. 

Ko živali in kraji sveta oživijo

Altas sveta bo s pisalom KUKU oživel in prikazal čudovite kraje sveta čisto od blizu. Spoznavanje celin, oceanov, imen držav, njihovih glavnih mest in znamenitosti se bo s številnimi zanimivimi podrobnostmi, zabavnimi kvizi, barvitimi zemljevidi in drugimi informacijami, ki predstavljajo interaktivni del knjige, otrokom vtisnilo v spomin, ne da bi se zavedali, da se pravzaprav učijo. Še posebej podrobno bodo otroci spoznali lepote Slovenije, ki ima v knjigi posebno mesto. KUKU Atlas sveta ponuja kar 1.800 različnih zvokov in besedil, s katerimi se bodo lepote našega sveta pokazale v vsej svoji veličini. 

Knjiga Svet živali ponuja vizualno-zvočni sprehod po divjini, spoznavanje tisoč in ene živali ter njihovih mnogih značilnosti in zanimivosti. Tudi v tej knjigi so na voljo zabavni kvizi, med katerimi je mogoče najti žival, ki prav nikoli ne pije, saj vso vodo pridobi iz hrane. Živali vedno navdušijo in nas lahko marsikaj naučijo, če jim le prisluhnemo. S pomočjo KUKU-pisala bomo lahko slišali zvoke oglašanja mnogih živali. Zabavno, kajne? Pisan Svet živali vsebuje več kot 900 različnih zvokov in besedil.

KUKU, how do you do? 

S priljubljeno knjigo Zabavna angleščina bo otrok na zabaven in naraven način obogatil svoje znanje in besedni zaklad angleškega jezika, se učil pravilnega izgovarjanja besed in preprostih stavkov, saj so vsi zvočni materiali, ki jih knjiga vsebuje, posneti s pomočjo naravnih govorcev. Dodan je tudi prevod v slovenščino, tako bo učenje angleškega jezika lahko dostopno in razumljivo tudi popolnim začetnikom. Zabavna angleščina vsebuje več kot 2.200 zvokov in besedil, namenjena pa je otrokom med 6. in 12. letom, prav tako kot Atlas sveta in Svet živali.

Vstopite v svet drugačnega učenja! 

KUKU – Zabavno učenje je poučna in zabavna novost, ki navdušuje ves didaktični svet, pedagoge, starše, še najbolj pa seveda naše najmlajše. Saj poznate tisto Bitenčevo pesmico: »Kuku-kuku, v gozdu odmeva, kuku-kuku, pomlad je že tu?« Od sedaj naprej tudi v otroških sobah glasno odmeva: KUKU-KUKU, zabavno učenje je tu! 

Omogočite otrokom klasično, a hkrati interaktivno možnost učenja in nadgradnje znanja. Najboljše stvari združujejo kakovost in preverjenost starega ter napredek, praktičnost in širino novega – tak koncept ima KUKU – zbirka knjig z interaktivnim pisalom. Odkrijte svet zabavnega učenja in s čarobno besedico KUKU vstopite v svet znanja – kuku na Zabavno učenje.

 

 

Kategorije igrač