10 razlogov, zakaj je KUKU – Zabavno učenje postal prava uspešnica

Redkokdo v zadnjih mesecih ni slišal za izjemno priljubljeno interaktivno didaktično knjižno zbirko Kuku – zabavno učenje, ki letos osvaja Slovenijo. Tisti, ki vas obkrožajo otroci, pa ste zanjo slišali zagotovo! 

Kaj pravzaprav je KUKU – Zabavno učenje?

Gre za zbirko knjig za otroke, ki združuje klasično in moderno. Knjige iz zbirke KUKU – Zabavno učenje so na prvi pogled zasnovane kot običajne knjige, a v resnici ponujajo mnogo več, saj jih dopolnjuje interaktivno pisalo, ki jih oživi tako, da spregovorijo, predvajajo različne poučne informacije, zvoke, glasbo, kvize in še kaj. 

V zbirki KUKU – Zabavno učenje so knjige, ki pokrivajo različna področja znanja: Učenje skozi igro za predšolske otroke, za otroke prve in druge triade osnovne šole pa so posebej aktualne knjige Zabavna angleščinaAtlas sveta in Svet živali.

10 razlogov za KUKU!

Zdaj pa k 10 razlogom, zaradi katerih je KUKU – Zabavno učenje postal takšna uspešnica. Seveda se ni nič zgodilo čez noč, kajti gre za projekt, ki je potreboval več let razvoja, nege in zaupanja ob podpori najrazličnejših strokovnjakov.

1. Zabavno in poučno hkrati

Zbirka KUKU – Zabavno učenje združuje dve sicer večkrat si različni področji: zabavo in učenje. Sedaj je v eni potezi mogoče oboje. Angleščina za otroke postane še bolj mamljiva, države sveta pa s tem inovativnim načinom še bolj zanimive.

2. Sodoben pristop

Gre za moderen koncept, v katerem se izjemno dopolnjujeta sodobno, interaktivno in tehnološko napredno ter klasično, oprijemljivo in preverjeno. 

3. V sodelovanju s priznanimi strokovnjaki

Knjige so nastale ob podpori najrazličnejših strokovnjakov s področja pedagogike in otroške psihologije, tako da gre za kakovosten didaktičen pristop.

4. Širok nabor znanja

Področja znanja, ki jih pokriva celotna zbirka, so zelo raznolika in del splošne izobrazbe, ki jo potrebuje vsak otrok, prav tako pa so vsakdanje informacije predstavljene na drugačen in osvežen način. 

5. Eno interaktivno pisalo za vse knjige

Isto interaktivno pisalo, ki omogoča, da knjiga oživi, je mogoče uporabiti v vseh knjigah KUKU zbirke, hkrati pa ga je mogoče uporabiti tudi kot USB- ključek in MP3-predvajalnik. 

6. Spodbujanje samostojnosti pri učenju

Zbirka spodbuja otrokovo samostojnost pri učenju, radovednost in otroka navdušuje tako, da mu zabavno učenje postane bolj zabava kot kar koli drugega. 

7. Razumljivo in izčrpno za predšolske in šolske otroke

Z zbirko KUKU – Zabavno učenje je otroku na razumljiv, izčrpen in razigran način omogočena gradnja dobrih temeljev znanja že od 3. leta starosti naprej in je kakovostna sopotnica pri učenju in odkrivanju novega vsaj do otrokovega 12. leta. 

8. Vsaka knjiga ima dodano vrednost

Knjiga Zabavna angleščina je nastala v sodelovanju z naravnimi govorci, v knjigi Svet živali je mnogo čisto pravih zvokov iz divjine, Atlas sveta se lahko pohvali z več kot 1800 zvoki in besedili, ki otroka popeljejo okoli sveta, s knjigo Učenje skozi igro pa se bodo tudi najmlajši dovolj zgodaj podali v neskončen svet igrivega učenja. 

9. Izjemno poučna, informativna in pestra

Vsaka knjiga vsebuje vsaj 1000 različnih zvokov, besedil in informacij, vse štiri knjige skupaj pa kar približno 6000! 

10. Navdušujoča in navdihujoča popotnica za življenje

Kdor KUKU – Zabavno učenje enkrat preizkusi, se nad njim brezkompromisno navduši, saj v njem prepozna vse zgornje prednosti ter še kakšno zraven. Preverite tukaj, v katerih trgovinah in v katerih krajih ga sedaj lahko preizkusite in se prepričate na lastne oči in ušesa, da gre za odlično naložbo v otrokovo znanje na dolgi rok. 

10 razlogov, da to poučno-zabavno zbirko knjig uvrstimo na seznam najboljših idej za kakovostno darilo ali kot odličen učni pripomoček, ki otroka zabava in uči hkrati. Poleg tega pa lastnike in lastnice KUKU knjig čakajo nova poučna presenečenja, saj so v pripravi tudi nove knjige, ki bodo zbirko znova in znova dopolnjevale in nadgrajevale. Obeta se nam torej pravo poučno-zabavno popotovanje!

 

 

Najnovejše objave

Kategorije igrač