Kuku, ena (naj)boljših idej za darilo je tu!

Če ste spet ali še vedno v dilemi, kaj bo vaš dobri mož podaril ob prihajajočih praznikih vašemu navihancu ali navihanki, vam prihajajo nasproti z eno res res res krasno idejo! To je taka ideja, kjer se ne da določiti, kdo je na koncu bolj vesel: tisti, ki je tako vrhunsko darilo prinesel, ali tisti, ki ga je prejel! To pa je zato, ker to darilo združuje skoraj nemogoče: učenje in zabavo ter staro in novo! No, ta ideja je izjemno darilo tudi za rojstni dan ali ob kakšni drugi praznični priložnosti.

Že poznate to interaktivno zabavno in poučno tehnološko novost?

Govorimo seveda o vsak dan bolj priljubljeni prav posebni zbirki knjig KUKU – Zabavno učenje, ki združuje nove svetove, novo znanje in ima tisto »nekaj več« za sedanje, moderno usmerjene rodove!

Prav poseben inovativen pristop bo očaral otroke in vas! Vse 4 knjige iz zbirke povezuje interaktivno pisalo, ki knjigam dobesedno da glas in jih oživlja. Knjige je mogoče dobiti posamično, pisalo pa deluje prav v vseh štirih.

Ljubitelji angleščine, potovanj in živali bodo prišli na vrsto!

Več znanja, podanega na prijazen, zabaven, sodoben in izviren način bodo otroci med 6. in 12. letom starosti dobili v treh različnih knjigah, četrta pa je rezervirana za malčke med 3. in 7. letom starosti.

How do you do – zabavna angleščina je tu

Knjiga Zabavna angleščina bo otroku na razumljiv način približalo angleški jezik. Knjiga je primerna tako za začetnike kot tiste z znanjem angleščine na nadaljevalni stopnji. Krepitev besednega zaklada, izboljšanje izgovorjave ter tvorjenje preprostejših povedi bodo ob pomoči posebej zasnovane knjige in interaktivnega pisala postali »mala malica«. Angleški del v knjigi govorijo naravni govorci, dodan pa je tudi slovenski prevod. Knjiga Zabavna angleščina se lahko pohvali tudi z mnogimi kvizi na kar treh težavnostnih stopnjah! Kaj vse vsebuje komplet s knjigo in kako deluje, si lahko ogledate v videu. 

Atlas sveta, s katerim se ne gre samo »s prstom po zemljevidu«

To je izvrsten Atlas sveta, ki sprašuje, pripoveduje in govori! Imena celin, držav, različnih znamenitosti, oceanov in najbolj skritih kotičkov sveta bodo postali znani s tako lahkoto in zabavnostjo, da je kaj! Knjigo dopolnjujejo tudi kvizi in prav posebno poglavje, namenjeno najlepši državi sveta: Sloveniji! Potovanje okoli sveta se s knjigo takšne vrste prične skoraj zares. Poglejte še sem, kako knjiga Atlas sveta deluje v praksi.

Nakup

Divje, eksotične in druge živali v otroški sobi

S knjigo Svet živali otroku pripeljemo pisan svet živali kar v otroško sobo. Odgovori na vprašanja: »Ali prepoznaš žival, s strupom katere Indijanci premažejo svoje puščice? Ali veš, kateri je največji glodavec na svetu? Ali najdeš žival, ki ji nikoli ni treba piti, saj vso vodo pridobi iz hrane?« bodo le majhen del znanja, ki ga po prinesla ta knjiga, ki vsebuje več kot 900 različnih zvokov in besedil! Oglejte si video predstavitev, v kateri boste spoznali, kako knjiga Svet živali deluje. 

Nakup

Posebna knjiga za malčke

Ustvarjalci te inovativne zbirke niso pozabili niti na najmlajše. Učenje skozi igro bo otrokom od 3. leta dalje ponudilo paleto znanj, ki bodo s knjigo osvojena mimogrede, a za vedno. Knjiga Učenje skozi igro je nastala v sodelovanju z otroškim psihologom, kar je njena dodatna kakovost in zagotovilo, da gre za vrhunski izdelek in ne igračo, ki v otrokovih rokah doživi le »pet minut slave«.

Otroci se bodo ob knjigi skozi igro in zabavo spontano učili števil, črk, barv in likov ter izvedeli veliko informacij, ki so pomembne za njihov razvoj. Kako knjiga deluje, si lahko ogledate v tem posnetku.

Nakup

Interaktivna knjiga KUKU je posebno doživetje

Da bo otrok knjige in učenje vzljubil je odvisno od nas odraslih, kako mu ta svet predstavimo. Že navadna knjiga odpira nova poglavja, znanja in nove poti, ideje ter domislice v otroških glavicah, interaktivna knjiga, kot je KUKU-Zabavno učenje, pa še toliko bolj.

Je lahko takšno darilo, ki resnično razveseli obdarjenca, pa tudi tistega, ki obdaruje, še boljše? Ja, seveda! Ob nakupu kompleta – knjige in interaktivnega pisala – na naši spletni je poštnina brezplačna! Pa ne samo v prihajajočih prazničnih dneh, temveč prav vse mesece v letu! 

Kategorije igrač