Nebulous stars zvezde vedo, da so prave prijateljice vredne več kot čisto zlato

Mistične meglice pravijo, da je v globoko v notranjosti vsake meglice skrito srce. V srcu pa se rojevajo iskrene ljubezni in prava prijateljstva. 

Nebulous stars zvezde so rojene pod srečno zvezdo, saj ima prav vsaka od njih ob sebi najboljšo prijateljico, ljubko fantazijsko živalco. Tako čarobna Nebulia prijateljuje z očarljivo Stello, ljubezniva Eclipsia s klepetavo Louno, morska Marinia s simpatično smešno Octavio, naravna Petulia z energično Palomo, barvita Isadora z ljubezni in življenja polno Auro, srebrno ledena Iceana s crkljivo in pametno Blizzio, z rastlinami in drevesi povezana Hazelia ima svojo zvesto Elano, čudovita Coralia pa srčno prijateljuje z malo zabavno, a včasih sramežljivo Lyrio.

Imeti najboljšo prijateljico ali prijatelja je pravi zaklad. Ob sebi tako imaš nekoga, s komer se lahko smejiš, si deliš skrivnosti, ideje in norčave domislice. Ko pa pride kak bolj kisel dan, imaš vedno na voljo ramo, na kateri se lahko zjokaš, ter objem, ki te potolaži.

Prijateljice za kratkočasno ustvarjenje

Priljubljene prijateljice Nebulous stars zvezd so lahko tudi tvoje prijateljice. S teboj bodo delile svoje dobre lastnosti in te učile sprejemanja različnih lastnosti. Na voljo so v magično lepi ustvarjalni različici, kjer si boš prijateljico morala najprej ročno pobarvati sama, ona pa ti bo v zameno pričela mežikati s svojimi bleščečimi očki. Na voljo je šest ljubkih domišljijskih živalic, ki bodo z največjim veseljem postale tudi tvoje zveste spremljevalke. Poglej si v videu, kaj vse te čaka v prijateljskem ustvarjalnem kompletu. Kaj niso prisrčne te male ljubke pravljične zverinice?

Prijateljice za stiskanje

Neskončno mehke in brezčasno srčkane pa so tudi plišaste Nebulous stars prijateljice, ki so zvečer res prijetno spremstvo v svet sladkih sanj, podnevi pa priložnost za barvito domišljijsko igro in puhast objem. Katera ti je najbolj všeč? Težko se je odločiti, kajne? Saj ima vsaka toliko prijetnih in ljubkih lastnosti …

Si že povedala svoji prijateljici, da …

Kakšna pa je tvoja človeška najboljša prijateljica? Kaj ti pomeni in v čem vse je drugačna od tebe? Si že razmišljala o tem, kakšno darilo smo drug drugemu ravno zaradi svoje različnosti? Si svoji najboljši prijateljici ali prijateljicam, če jih imaš več, že povedala, kaj vse ti pomeni in kaj vse ceniš pri njej? Takšni pogovori bodo vajino prijateljstvo le še utrdili in poglobili. Pravo prijateljstvo pa nikoli ne umre, čeprav morda kdaj zaradi določenih okoliščin lahko zgleda, da je presahnilo. Dobro prijateljstvo je kot reka ponikalnica, ki obstaja trdno tudi takrat, ko se ga ne vidi … Kot na primer, ko nekoga dolgo časa ne vidiš zato, ker se je preselil daleč stran. Prijateljstvo se tako kot ljubezen pretaka po zraku, skače po oblakih, se prekopicava iz žarka na žarek ter vedno poveže s svojo energijo tista dva, ki ga gradita.

Pokaži svojo naklonjenost z malo pozornostjo

Prijateljici lahko svojo naklonjenost pokažeš tudi z lično izdelano pozornostjo, kot so na primer tele pisane Nebulous stars zapestnice, ji pošlješ zvezdnato akvarelno razglednico, ki si jo pobarvala sama, nanjo pa napišeš kakšno vzpodbudno misel, ali pa ji to preprosto poveš. Zabavno je s prijateljico deliti raznobarvne dneve. Vajino prijateljstvo lahko obogatita s skrivnim dnevnikom, v katerega si zapisujeta vajine skupne skrivnosti, skrite želje, razne zabavne dogodivščine in še kaj, kar vama prinesejo prijateljski dnevi. Kot dnevnik lahko uporabita ta resnično magičen Skriti dnevnik Nebulous Stars, ki ga najdeš  tudi v smaragdni izvedbi Marinie, ali pa preprosto zvezek z lepo naslovnico, kot so na primer tile zvezdnati. Lahko pa si iz papirja z malo spretnosti izdelata čisto unikatnega.

In ne pozabi: Če hočeš, da roža ne oveni, jo je treba zalivati, najboljšo nego pa potrebuje tudi vsako prijateljstvo, saj bo le tako lahko dolgo cvetelo in žarelo.

 

 

Najnovejše objave

Kategorije igrač