Jesen je čas za čudovite novosti v svetu igrač

Tole pisano jesen smo res komaj čakali in dočakali. Pa ne samo zaradi vseh barv in dobrot, ki nas obkrožajo, temveč predvsem zaradi neverjetnih novosti, ki so prispele na naše police. Neglede na vreme bosta zato letošnja jesen in zima zabavni, radovedni in prav nič dolgočasni!

Novosti se predstavijo

3 nove knjige v zbirki KUKU – Zabavno učenje

Izredno priljubljena interaktivna didaktična zbirka KUKU – Zabavno učenje se bo to jesen povečala za tri knjige, tako da jih bo sedaj skupaj kar sedem. Za najmlajše – že od 2. leta naprej – je na voljo nekoliko manjša interaktivna knjižica Domače živali, ki jo malčki lahko udobno v rokah držijo čisto sami. Z nekoliko starejše otroke pa v novembru na police prihajata najlepši presenečenji jeseni – knjiga Vesolje, tako polna znanja, da je že prava mala vesoljska enciklopedija, ter Vozila in stroji, s katero bo vaš otrok spoznal kup vozil, različnih poklicev in okolij ter se učil cestnih pravil na zares zabaven in zanimiv način.

10 novosti v zvezdnem svetu Nebulous Stars

Med zvezdice Nebulous Stars to jesen prihajajo nove prijateljice in ustvarjalni kompleti. Težko pričakovana je velika 35-centimerska zbirateljska punčka Nebulia, ki bo v dekliško sobo prinesla obilo zasanjanih in pozitivnih uric s prav posebnimi zvezdnatimi načrti.

Nakup

Odličen pripomoček pri risanju bodo od sedaj naprej nova svetleča LED podloga, ki je  idealna za prerisovanje, kaligrafijo, oblikovanje in risanje ter je lahko še posebej čudovito darilo, in dva velika skicirna bloka s čarobnimi motivi fantazijskih konj.

Novost pa so tudi Nebulous stars puzzle z bleščicami! Na voljo je šest različnih vrst, ki se med seboj razlikujejo po motivih in številu koščkov. Izbirate lahko med barvitimi dekliškimi sestavljankami s 100, 200 ali 300 koščki.

Nakup

Ker obožujemo kristale in dinozavre …

Ker obožujemo domačo znanost in kristale, ki sami zrastejo, je po novem v priljubljeni poučni zbirki 4M na voljo prav poseben kristalni komplet, ki vključuje tudi dinozavre. V kristalnem terariju lahko opazujete vedno zanimiv prazgodovinski svet. 

Nakup

Vrteča se umetnost in šivanje

Za področju ustvarjanja smo bogatejši za dva res drugačna vrteča se ustvarjalna seta, ki z malo otroške domišljije lahko ustvarita prečudovite umetnine. S pritiskom na gumb posebnega spin art umetniškega seta bodo nastale čudovite krožne slike, s pomočjo spiralnega ustvarjalnega seta pa zanimive in lepe geometrijsko popolne oblike.

Nakup

Kdor pa ima raje klasične ročne spretnosti, se bo lahko preizkusil v šivanju lične rdeče usnjene torbice, s katero se bo zagotovo in zasluženo lahko pohvalil, zraven pa še spoznal umetnost usnjarske obrti.

Nakup

Štamp, štamp, štamp – štampiljke!

S štampiljkami se da ustvariti res izvirne izdelke! Celo stripe in druge zgodbe! Naše nove štampiljke znamke Purple Cow niso samo za otroke, temveč tudi za starejše ustvarjalce in ustvarjalke. Na voljo so trije novi kompleti, in sicer Pošasti, Dinozavri in Moda.

Nakup

Prenosni laboratorij s čarobnim peskom in statično elektriko

V seriji prenosni laboratorijev, s katerimi otroci spoznavajo različne snovi, fizikalne lastnosti in veščine, sta se zbirki raziskovalnih setov Purple cow pridružila še set Čarobni pesek, s katerim bo vaš otrok med drugim izvedel, kako lahko čarobni pesek celo rešuje življenja, ter set Statična elektrika, s katerim se bo skozi kup razburljivih eksperimentov obul v čevlje Nikole Tesle.

Nakup

Zabavna znanost

Zabavna in nora znanost nima ne konca ne kraja. Z zabavno znanstveno novostjo se podajamo v vedno vznemirljiv in čudovit svet barv. Mavrica, izbruhi barv, barvni vrtinci, čudna zelena snov in še kaj vas čakajo v tem novem barvitem kompletu znamke Wild Science!

Nakup

Miselne kocke samo za pogumne in brihtne glavce!

Tisti, ki obvladate sestavljanje različnih miselnih kock ter drugih izzivov, se lahko lotite naše miselne kockaste novosti v dveh oziroma treh različnih verzijah. Kocka Nex Cube, ki je priljubljena med ljubitelji hitrostnega sestavljanja. Rekord je 3,47 neverjetnih sekund – skoraj čudežno!

Nakup

Potujemo na krilih sestavljank 

Kar 6 novih sestavljank navdihujočih krajev sveta je okronalo naše police iger in igrač – a ne katerih koli. Nove puzzle so namenjene zahtevnejšim sestavljavcem, saj imajo 1000 ali več koščkov, na njih pa so profesionalne fotografije znanega fotografa Stephena Wilkesa. Jesen bo dolga, zato obiščite Stonehenge, Pariz, Benetke, Afriko in druge kraje kar ob večernem sestavljanjem v krogu družine! Katera vam je najbolj všeč?

Nakup

Idej za darila letos zagotovo ne bo zmanjkalo! Komaj že čakamo, da vidimo te male srečne radovedne očke, kako bodo konec leta odvijale pod smrečico vsa ta lepa presenečenja.

Najnovejše objave

Kategorije igrač