Mladi detektivi

8 - 15 let
Na zalogi
16,99 EUR
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Svet okoli nas je izredno zanimiv, njegovo odkrivanje pa je lahko nadvse zabavno. Komplet daje otrokom možnost, da nekaj ur kot pravi znanstveniki izvajajo eksperimente v svojem zasebnem laboratoriju.
Preberi več
  • Blagovna znamka: Purple Cow
  • Črtna šifra: 7290014368910
  • Šifra izdelka: 420114
  • Šifra proizvajalca: 910
  • Dimenzije: 24,13 × 16 × 3,99 cm
  • Teža: 0,40 kg
  • Priročnik: Prenos

Opis izdelka

Svet okoli nas je izredno zanimiv, njegovo odkrivanje pa je lahko nadvse zabavno. Komplet daje otrokom možnost, da nekaj ur kot pravi znanstveniki izvajajo eksperimente v svojem zasebnem laboratoriju.

Komplet je namenjen izdelovanju prstnih odtisov. Otroci bodo izdelali in opredelili svoje prstne odtise. Naučili se bodo, kako odvzeti nevidne prstne odtise z različnih površin s pomočjo železovega prahu, smukca, lepilnega traku in čopičev – kot pravi forenziki. V zadnjem eksperimentu bodo lahko izdelali svoj prstni odtis v 3D obliki s pomočjo alginata in gipsa!

Z navodili za 7 zabavnih eksperimentov!

V kompletu je vsa potrebna oprema, razen nekaterih predmetov, ki jih lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Priložena so podrobna navodila s fotografijami posameznih postopkov ter zanimiva znanstvena dejstva in pojasnila.

Video predstavitev

Na posnetku si lahko ogledate kratko predstavitev izdelka

Opozorilo

POZOR. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Majhni deli. Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. OPOZORILA: Ni primerno za otroke, mlajše od 8 let. Uporabljajte samo pod nadzorom odrasle osebe. Vsebuje nekatere kemikalije, ki so lahko nevarne zdravju. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Pazite, da kemikalije ne pridejo v stik s katerim koli delom telesa, predvsem z usti in očmi. Majhni otroci in živali naj ne bodo v bližini poskusov. Komplet za kemijske poskuse shranjujte zunaj dosega otrok, mlajših od 8 let.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač