DETEKTOR KOVIN OTROŠKI

Na zalogi
69,90 EUR + Brezplačna dostava!
Dodaj v košarico Naročila oddana in plačana
do 13. ure odpremimo še isti dan!
Čas je za lov na zaklad! Otroški detektor kovin NATIONAL GEOGRAPHIC je idealen za iskanje zakopanih kovinskih predmetov. Na vrtu, bližnjem igrišču ... na lov za zanimivimi predmeti se lahko podate kjerkoli.

Otroški detektor kovin z intuitivno zasnovo

Zaradi svoje intuitivne zasnove je detektor kovin pripravljen za takojšnjo uporabo - preprosto ga vklopite in iskalno sondo počasi pomikajte naprej in nazaj približno 2 cm nad tlemi. Sonda zaznava kovinske predmete na globini do 12 cm - ko zazna predmet, naprava odda zvočni signal, na ročaju zasveti lučka, na LCD zaslonu pa se prikaže simbol. Sonda je vodotesna do 15 cm, kar omogoča iskanje tudi v večjih lužah ali manjših potokih.

Vedno upoštevajte veljavna pravila - ali ste vedeli, da obstajajo različni mednarodni predpisi, ki urejajo uporabo detektorjev kovin? To je namenjeno zaščiti posebnih arheoloških odkritij. Preden začnete z iskanjem, se seznanite z lokalnimi pravili in zakoni.


SPECIFIKACIJE

Detektor kovin za otroke, starejše od 8 let
Ergonomski ročaj
Nastavljiva dolžina od 760 do 880 mm
Iskalna sonda z nastavljivim kotom
Globina iskanja: do 12 cm
Zvočni in svetlobni signal ob zaznavi kovine
LCD zaslon
Deluje na baterijo: 1x 9 V alkalna batterija (ni priložena)


VSEBINA

Detektor kovin
LCD zaslon
Navodila za uporabo
  • Blagovna znamka: National Geographic
  • Za starosti: od 8. do 16. leta
  • Črtna šifra: 4007922078236
  • Šifra izdelka: 421108
  • Šifra proizvajalca: 9110550
  • Dimenzije: 18.5 x 6.5 x 71.5 cm
  • Teža: 0,90 kg
  • Priročnik: Prenos
METAL DETECTOR – art. 9110550 Opozorilo! Ni primerno za otroke, mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Priporočena starost: 8+. Pozor. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Ta detektor kovin ni namenjen vojaški uporabi. Distributer za Slovenijo: Singa d.o.o., Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana; www.singa.si. Poreklo: Kitajska. Navodila v slovenskem jeziku so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži. Baterije: 1x9V - ni priložena.

Nakup igrače v najbližji trgovini

Obiščite vašo najbližjo trgovino in si oglejte izdelek v živo.

Kategorije igrač