Poznate 10 najlepših daril za dekleta?

Dekleta imajo običajno povsem drugačne novoletne želje od fantov.

Seveda ne vedno, a v večini dekleta obožujejo ustvarjanje, barve, bleščice, modne dogodivščine in objem plišastih živalic. Da boste lažje izbrali darilo za svojo princesko ali malo bojevnico, smo vam pripravili 10 sklopov idej s konkretnimi izdelki, ki bodo dekleta še posebej razveselili.

Zapestnice prijateljstva in tiste za srečo

Pravi hit med dekleti je pletenje zapestnic prijateljstva in drugih zanimivih zapestnic s pozitivnimi sporočili, biseri in drugimi dodatki. Dekleta obožujejo ročne spretnosti, še posebej kadar se prepletajo niti barv, domišljije in prijateljstva. Zapestnice so lahko prisrčno darilo prijateljici, čeprav jih skoraj najraje navdušeno spletejo kar same sebi. :) 

Nakup

Skicirni blok s fantazijskimi konji

Večina deklic obožuje konje, najsi bodo običajni ali fantazijski. Z velikim skicirnim blokom s fantazijskimi konji v vesolju in njegovo vodno različico bo dekliška domišljija imela ogromen prostor, da ustvari tisoč in eno risbo, skico, domislico in še kaj. Povrh vsega pa to nista navadna skicirna bloka, temveč bloka znamke Nebulous Stars, ki je med dekleti še kako priljubljena.

Nakup

Zaupna zvezdna prijateljica

Dekleta imajo v sebi raznolike svetove, čustva in misli, zato običajno potrebujejo svojo najboljšo prijateljico, s katero se zabavajo, ji zaupajo in se igrajo. Kadar prijateljica nima časa, se dekleta rada igrajo s svojo najljubšo zvezdno punčko, ki je s svojimi čarobnimi očmi očara vsakogar. Igra s punčkami, igračami in lutkami krepi domišljijo, predeluje čustva in razvija ustvarjalnost, zato je prav, da ima vsaka deklica možnost za spontano igro vlog s pomočjo svojih punčk in drugih igrač.

Nakup

Studio za modne oblikovalke

Igranje s punčkami običajno spremlja tudi nenehno preoblačenje in ustvarjanje modnih zamisli. S tem studiem za modne oblikovalke je mogoče s pomočjo šablon in drugih pripomočkov načrtovati več kot 200 modnih slogov. Najbolj vztrajne deklice bodo po načrtovanju in ustvarjanju z njim prijele v roko šivanko in kakšno obleko tudi zašile. Tako bo ideja prešla od skice do čisto prave uresničitve!

Nakup

Zabavna znanost za dekleta

Zabavna znanost za dekleta je običajno takšna, ki ustvarja stvari, ki dekleta zanimajo in privlačijo. Tako se lahko dekleta na zabaven način in čisto mimogrede spoznajo še s kemijo, fiziko in drugimi vedami. Takšno zanimivo zabavo in znanje se hkrati skriva v ustvarjalno-raziskovalnih setih, ki oponašajo dišeč laboratorij parfumov, tovarno mila najzanimivejših oblik, izdelovalnico balzama za ustnice in ustvarjalnico priljubljenih bleščečih lava lučk, ki razveseljujejo z osupljivimi optičnimi učinki. Kdo pravi, da je znanost toga, nerazumljiva in namenjena le odraslim?

Nakup

Umetnost vrtenja 

Deklice obožujejo pripomočke, s katerimi lahko izrazijo sebe in svoje talente. Pripomočka Spiralna umetnost in Vrteča se umetnost bosta ponudila obilo nekoliko drugačne ustvarjalne zabave, ki bo zraven ustvarila še kopico zanimivih in izvirnih izdelkov. Oba druži ljubezen do barv in krogov. 

Nakup

Vrt s kristali, ki bo »cvetel« vse leto

Vrt s kristali je še eden od znanstveno-raziskovalnih setov, ki ima za končni rezultat poleg osvojenega znanja tudi osupljive estetske učinke. Ta komplet je primeren za deklice, starejše od 10 let, kristale pa je potrebno »posaditi« s pomočjo nadzora odrasle osebe, saj gre za pravi mali kemijski laboratorij.

Nakup

Plišaste živalice Nebulous Stars

Da je pliš skoraj večen, bi pritrdila tudi večina že nekoliko starejših deklet, med mlajšimi pa vse brez izjeme. Plišaste prijateljice, ki sicer spremljajo priljubljene Nebulous Stars zvezdice, bodo mehko zavetje v temnih zvezdnih nočeh in prijazne zaupnice v dneh, ki so polni veselja, a tudi izzivov.

Kaj bi dekleta brez samorogov?

Večina deklet obožuje čarobne samoroge in vse, kar je povezano z njimi. Samorogovi ustvarjalni kompleti bodo v dekliško sobo prinesli s čarovnijo začinjeno ustvarjanje različnih bleščečih magnetkov v obliki samoroga in čudovitih okenskih poslikav, ki se jih lahko znova in znova namesti z okna na okno.

Lesena pravljična hiška za najmlajše deklice

Tistim deklicam, ki še obiskujejo vrtec, bo pravljična hiška iz FSC-certificiranega lesa znamke EverEarth poleg ur neskončnega igranja ponudila tudi vstop v neskončen svet domišljije in ustvarjalnosti, hkrati pa bo krepila njihove komunikacijske, miselne in druge spretnosti.

Nakup

Še namig pred nakupom

Preden deklici kupite darilo, poskusite prisluhniti njenim željam ter zanimanjem. Podprite in krepite njene talente, njene sanje in s tem njeno prihodnost, kjer bo lahko čimbolj živela in izražala sebe. 

Najnovejše objave

Kategorije igrač