Božičkov seznam najlepših daril sezone 2023/2024

Našli smo plonk listek enega od dobrih mož!

Praznično-darilna mrzlica narašča. Jo čutite? 😀 Tudi pri nas se stopnjuje, sploh zaradi vsega dela, ki nam ga prinašajo trije dobri možje, ki že pripravljajo najlepša presenečenja za najmlajše. Oh, pa tudi starejše otroke, se razume! Ker pa sem na zadnje čase vse pogosteje dogaja, da nas sprašujete za predloge najbolj iskanih kakovostnih daril za različne starostne skupine otrok, smo za vas poiskali seznam z najbolj pogostimi željami otrok. Pravzaprav smo imeli veliko srečo (s tem pa tudi vi), saj je svoj zlati seznam daril ravno včeraj v našem skladišču pozabil eden od dobrih mož. Takole gre:

Najlepša darila za fante in dekleta vse od 3 do 14+ let:

1. Ena od govorečih poučnih knjig iz zbirke KUKU – Zabavno učenje. Zabavna angleščina, Svet živali, Atlas sveta, Človeško telo ali kakšna druga knjiga (pri izbiri upoštevaj otrokova zanimanja!). Ne pozabi na novost Zabavne številke in knjigo Evropa na krožniku, ki izide v začetku decembra! In ne pozabi, da bodo takega darila veseli tudi starši, saj gre za darilo, ki je naložba v znanje in igrivo učenje. Tistim, ki že imajo interaktivno pisalo, podari le knjigo, tistim, ki ga nimajo, pa komplet knjige in pisala.

Nakup

2. Družabna igra 100 iger. Vsi imajo radi družabne igre. Družabne igre povezujejo, osrečujejo, zabavajo, učijo in poskrbijo za dovolj veliko mero smeha. Primerno za staro in mlado. Kar sto iger v eni škatli. Neverjeten paket! 

Nakup

3. Puzzle – za starejše otroke in najstnike klasične puzzle s 1000 koščki, za mlajše z manj delčki. Izberi glede na otrokovo zanimanje: veličastni gepard (1000 koščkov), ponosni 3D lev (500 koščkov), smešni 3D selfiji (500 koščkov) ali kak drug motiv.

Nakup

4. Detektor kovin. Vedno navduši in preseneti. Tudi dekleta čisto prevzame, samo dobiti ga morajo. Krasna igrača, ki spodbuja raziskovanje in čas preživet na svežem zraku.

Nakup

5. Mikroskop z držalom. Res dobra sodobna verzija, ki ima tudi držalo za pametni telefon. Jaz se na to ne spoznam preveč, a pravijo, da je tako raziskovanje mikro sveta še zanimivejše.

Nakup

6. Voki-toki! Družinska klasika, ki vedno navduši. Primeren od 8 do 100 let. 😉 Izjemno zmogljiv. Lovi kar šest kilometrov daleč. Spodbuja gibanje na svežem zraku in medsebojno komunikacijo! 

Nakup

7. Teleskop. Zvezdno nebo je tudi pozimi zanimivo! Dobra raziskovalna igrača za vse letne čase! Astronomija za začetnike in napredne zvezdoljubce!

8. Set Čudesa zemlje. Razkrije vse naravoslovno-geološke skrivnosti našega planeta. Mladi raziskovalci in raziskovalke ga bodo neznansko veseli!

Nakup

 

Najlepša darila za dekleta 6 - 14+ let:

1. Shooting Stars maker (Nebulous Stars). Set za izdelovanje zvezd presenečenja, s katerimi obdarimo svoje bližnje. Novost! Dekleta si ga vse po vrsti želijo. 🥰

Nakup

2. Svetleča LED-podloga za prerisovanje. Ne pozabi, da dekleta ne morejo brez ustvarjanja, risanja, barvanja in oblikovanja!

Nakup

3. 3-delna peresnica Nebulous Stars. Štirje modeli, bogato založena! »Must have«, slišim, da pravijo dekleta.

Nakup

4. Set za izdelavo parfumov – Perfect parfume lab. Učenje kemije na zabaven in izkustven način! Domač laboratorij dišečih arom.

Nakup

5. Terarij za prijateljice. Ustvarjanje na kvadrat! Za mlade umetnice in ljubiteljice ročnih spretnosti ter čudovitih dekoracij. Novost.

Nakup

 

Najlepša darila za fante 6 - 14+ let:

1. Dirkalnik na veter. Novost med trajnostnimi poučnimi igračami. Deluje na veter. Najprej ga je potrebno sestaviti, šele potem se z njim igrati. Za male genialce, vizionarje in kreativce!


Nakup

2. Elektronski fliper ali druga arkadna igra v neonski preobleki. Za očete in sinove prava poslastica! Malo nostalgije ne škodi. Dobre igre nikoli ne zastarajo.


Nakup

3. Miselna igra kocka – tekmovalni set. Miselna tekmovalna igra za brihtne glavce. Podreti rekord bo težko, ne pa tudi nemogoče. Posebej primerno za miselni izziv med brati ali prijatelji.

Nakup

4. Eksplozivni laboratorij. Spet bo pokalo! A ne od nadležnih petard, ampak od znanstvenih poskusov in znanja! 💥

Nakup

5. Robot dinozaver T-Rex. Sestavi ga sam (DIY). Na motorni pogon. Poučna in zabavna igrača. Ljubitelji robotike in mehanike bodo presrečni.

Nakup

 

Najlepša darila za malčke 1 - 3+ let:

1. Leseni voziček za učenje hoje. Izjemen pripomoček za varne in prijetne prve korake. Z dodano vrednostjo, saj vsebuje tudi vrsto zanimivih in zabavnih razvojnih iger. Mame bodo z njegovo pomočjo bolj mirne. Pa še lesen je!

Nakup

2. Lesena kmetija za vstavljanje likov. Več muh na en mah. Vesela igra, podpira zdrav razvoj in poskrbi za pravo zabavo! 

Nakup

3. Leseni set za kuhanje. Za male in velike kuharje. Iz kakovostnega FSC-certificiranega bukovega lesa. Kakovostna igrača, ki se lahko prenaša iz roda v rod. 

Nakup

4. KUKU-žepnica: Domače živali ali Vsakodnevna opravila. Za branje in učenje nikoli ni prez-godaj. 

Nakup

5. Lesene barvne kocke za zlaganje. Kreativnost za najmlajše brez meja. Manj je več. 

Nakup

Opombe, ne pozabi! BREZPLAČNA POŠTNINA je na voljo pri nakupih nad 35 evrov. Dostava pa je res hitra!

P. S. No, takole je napisal – zdi se nam da – Božiček. Njegovemu seznamu težko kaj dodamo, saj je res dobro povzel stanje želja v otroških srcih v kombinaciji z dobrimi igrami, igračami in igralnimi pripomočki. Vse to in še mnogo več najdete v Singinem mega seznamu najlepših daril za otroke 2023/2024! Predlagamo, da izkoristite že novembra čas za darilne nakupe, tako boste v veselem decembru imeli ves ljubi čas za druženje, praznovanje in skupno ustvarjanje spominov, vaš Božiček, Miklavž ali dedek Mraz pa bo že zgodaj imel čas za zaslužen počitek. 🎅😉

Kategorije igrač