Gremo ven! 8 zabavnih predlogov za igro zunaj

Ko smo doma, v šoli, vrtcu ali službi, vsi ves čas komaj čakamo, da gremo ven. 

Zrak v pljučih, dobra družba in kakšna zabavna igra – to je to! Če se notri včasih vse malo nakopiči in občasno postane težko, je zunaj ravno obratno. Ena sama svežina, lahkotnost in radost! Pa še toliko različnih možnosti kratkočasenja je na voljo, ko zunaj ne iščemo zgolj sprehoda.

Raziščite vsak milimeter svoje okolice!

Za ljubitelje narave in mlade avanturiste je pri tem na voljo kar nekaj nepogrešljivih pripomočkov, ki ob neusahljivi radovednosti vedno pričarajo zanimive in nepozabne dogodivščine zunaj. Odlična raziskovalna znamka National Geographic proizvajalca Bresser bo zadovoljila še tako zahtevne raziskovalce in raziskovalke življenja zunaj! 

Kaj se skriva pod zemljo?

Ena od najbolj popularnih in iskanih zunanjih igrač je zagotovo detektor kovin, ki bo navdušil tudi odrasle. Z njim vam ni potrebno več čakati, da bi odpluli na odprto morje ali po naključju naleteli na star zemljevid, ki pelje do skritega zaklada. Odkrivanje kovin je odličen hobi za avanturiste vseh starosti. S to napravo je mogoče prav hitro najti kovance, nakit, starine in druga presenečenja, ki jih skriva zemlja. Detektor ima ergonomski nastavljiv ročaj, nagibno iskalno sondo in zvočni signal, tako da bo šlo lahko iskanje skritih zakladov zemlje kot po maslu.

Detektor kovin National Geographic

Kdo se skriva med travo?

Le kdo? Živalice vendar! Mravljice, hrošči, metulji, pikapolonice in še kakšno drugo krilato bitjece. S prostorno XXL posodo za opazovanje žuželk, ki ima dodano 5-kratno povečavo, bo opazovanje travniških živali še prijetnejše in bolj zanimivo. OPOZORILO: Z živalmi je treba ravnati nežno in jih po opazovanju spustiti nazaj v njihov naraven življenjski prostor.

XXL posoda za opazovanje žuželk

Le kaj se skriva v daljavi? 

Jaz vidim srno, pa ti? Tudi svet od daleč je mogoče imeti na dlani s super daljnogledi National Geographic. Na voljo so kar trije, tako da se z opazovanjem ptic v krošnjah in divjih živali v daljavi lahko srečajo že malčki in starejši otroci brez bojazni, da bodo uničili očetov profesionalni daljnogled. Tudi ti daljnogledi so ustvarjeni za bodoče male profesionalce in profesionalke, tako da bodo lahko očetom ob opazovanju večernega neba in horizonta več kot dobra družba.

Daljnogledi National Geographic

Slišim te 6 kilometrov stran!

Le kako? Z izjemno zmogljivim voki-tokijem, ki ima kar 8 različnih kanalov. Igra zunaj – na travniku, v gozdu ali v okolici bloka – je z njim še kako vznemirljiva. Njegova trpežnost in velik domet omogočata, da so skrivalnice zanimive tudi mladostnikom in ne le otrokom. 

Voki-toki National Geographic

Pomoč pri učenju orientacije

Dober kompas je najboljši pripomoček pri spoznavanju smeri neba in pridobivanju občutka za orientacijo. Kam gremo? Orientacijski sprehod v naravi si lahko dodatno popestrite tako, da vržete kocko: 1 je sever, 2 je jug, 3 je vzhod, 4 je zahod, 5 je levo, 6 pa desno. Na razpotju pa kocko vrzite spet! 

Kompas National Geographic

3 načini, kako odlično razmigati telo

Med bolj razgibanimi možnostmi bodo dekleta najbolj navdušena nad SkippyDance elastiko in vedno novimi koreografijami, ki jih je mogoče najti na Youtubu. Morda bodo zraven plesno poskočile tudi mame, ki se bodo spomnile na dobre stare čase gumitvista. 

Fantje pa neskončno obožujejo leteče zadeve in podenje za njimi. Še toliko bolj, če so to njihovi najljubši superjunaki! Helix Flyer Spiderman bo po nekaj začetne vaje poletel visoko v nebo in prinesel razgibano zabavo. 

Nekaj prav posebnega pa je bumerang Wicked Outdoor Booma, ki obstaja še v Sonic in Indoor različici. Seveda tudi tukaj velja, da vaja dela mojstra, če mojster dela vajo! Poglejte, kako to dela pravi profesionalec in česa vse se je še mogoče naučiti. ;) 

Zdaj pa nič več čakati in tuhtati, superge na noge in samo ven na sonce, na zrak! Katera pa je vaša najljubša zunanja igrača izmed naših 8 super predlogov? ;) 

Najnovejše objave

Kategorije igrač