KUKU z novimi poučnimi kompleti praznuje svoj prvi rojstni dan!

Juhu! Nič ni lepšega in bolj pričakovanega kot rojstni dan – tudi za najbolj napredno, zabavno in zanimivo zbirko knjig KUKU – Zabavno učenje, ki ravno te dni praznuje svoj prvi rojstni dan!

Lani junija je namreč na police trgovin prišla ta knjižno-tehnološka novost in v hipu osvojila pozornost otrok pa tudi staršev. 4 različne in izjemno zanimive knjige, ki govorijo, in eno večfunkcijsko interaktivno pisalo! Lani so vsi govorili o tem, letos pa …

Presenečenje za vas

Letos lahko naznanimo, da so ravno za KUKU-jev rojstni dan prispeli čisto novi KUKU kompleti! Od sedaj boste prav vse knjige iz zbirke KUKU – Zabavno učenje lahko kupili v kompletu z interaktivnim pisalom. Ker sledimo potrebam in zadovoljstvu naših otrok, smo slišali vas glas, dragi starši, in ponudili tudi to možnost. Od sedaj naprej lahko kupite vsako od knjig posebej ali v kompletu s pisalom, prav tako pa lahko posebej kupite samo pisalo. Praktično, kajne?

Novost sta paketa Svet živali in Atlas sveta

Priljubljeni knjigi Zabavna angleščina in Učenje skozi igro sta do sedaj že bili na voljo v kompletu s tehnološko dovršenim pisalom, ki omogoča, da knjiga govori. Sedaj pa sta se jima v kompletu z interaktivnim pisalom pridružili še knjigi Svet živali in Atlas sveta (dodamo hiperpovezavo za nova kompleta, ko bosta).

Svet živali je ena od knjig, ki jo imajo otroci najraje, saj kombinacija posebno zasnovane knjige in tehnologije v obliki pisala omogoča takojšen skok v živalsko divjino, poslušanje različnih zanimivosti o živalih, njihovega oglašanja in še mnogo. Knjigo na vsaki strani dopolnjuje tudi zanimiv in poučen kviz v treh težavnostnih stopnjah, kar otroke izjemno zabava ter uči hkrati. Pravzaprav pa prav vsako od štirih knjig na vsaki strani spremlja zabaven kviz! 

Nakup

Atlas sveta je knjiga, ki je otrokom vedno znova zanimiva, poleg tega pa jo pogosto v roke vzamejo tudi odrasli. Le zakaj? Toliko podrobnosti in zanimivosti, kot jih le z enim dotikom pisala h knjigi premore ta knjiga, ni prav v nobenem običajnem atlasu sveta. Poleg tega je to, da knjiga z nekaj naše interakcije spregovori, še posebej zanimivo učno in poučno doživetje.

Nakup

Komu so knjige KUKU namenjene?

Knjige KUKU – Zabavno učenje so namenjene vsem radovednim otrokom, ki jim nikoli ne zmanjka vprašanj Kaj? Kako? Kdo? Zakaj? Zakaj ravno to? Tri knjige, in sicer Zabavna angleščina, Svet živali ter Atlas sveta, so namenjene otrokom od približno 5. do 12. leta starosti, knjiga Učenje skozi igro pa je namenjena predšolskim radovednežem med 3. in 7. letom.

Kaj so KUKU-jeve prednosti?

V enem letu, odkar je tu, je KUKU postal prava uspešnica. To ni naključje, saj so zbirko več let v sodelovanju pripravljali različni strokovnjaki, kot so na primer otroški psihologi, pedagogi, naravni govorci, geografi, biologi, inženirji in drugi, brez katere ta zbirka ne bi bila tako poučna, zabavna in funkcionalna hkrati.

O 10 prednostih te posebne knjižne zbirke smo pisali že lani, zagotovo pa jih ima še mnogo več. Vredno je prebrati, če le imate nekaj minut časa.

Naj darilo ob koncu šolskega leta ne bo muha enodnevnica

Ker s KUKU-jevim rojstnim dnem skoraj sovpada tudi konec šolskega leta, vam predlagamo, da ob iskanju zasluženega darila ali nagrade ob koncu šolskega leta ne pozabite tudi na kakovost, uporabnost in dolgotrajnost tistega, kar svojemu otroku nameravate podariti. Knjige iz zbirke KUKU so vedno odlična izbira, sploh v kombinaciji s prijetno preživetim časom v družbi vašega otroka.

Najnovejše objave

Kategorije igrač